„Еврофутбол“ празнува 15 години с 15 часа горещо парти


“LIFE & ENERGY” парти в Cacao Beach

Под мотото „Живот и енергия” на 30 август, в най-горещата точка за забавления на Слънчев бряг – Cacao Beach, ще се завихри поредното лятно парти – информира Наско Лазаров от агенция ПРоФайл.

Поводът е 15 годишнината на българския букмейкър „Еврофутбол”, който е решил да повиши още повече градуса на забавления и да празнува част от замисленото 15 часово парти на морето в Cacao Beach.

Партито ще стартира в 21 часа с коктейл за специалните за компанията хора, а същинското ще започне в 22:30 часа.

15-те часа парти би трябвало да завършат в 04.00 часа на 31.08.2008 г., но от „Еврофутбол” са подсигурили DJ-и до ранни зори.

Звездата на вечерта ще е световноизвестният DJ ATB, който ще започне своето шоу около полунощ. Подгряващи неговото участие ще бъдат популярните звезди: Crystal Waters, Velvet и магнетичната певица и барабанистка Елица Тодорова.

Горещи ритми ще покаже и денс група Модел, озарени от огнена формация Ним. Партито е отворено за всички желаещи, входът е свободен.

Тази година „Еврофутбол” ще отпразнува своя 15-и рожден ден с грандиозно 15-часово парти, като ще се опита да надмине по оригиналност 10-ия си юбилей от 2003, замислен като първото по рода си римско празненство.

В предвиденото 15 часово парти са включени още и:
– Турнир по плажен футбол с награден фонд от 15 000 лв., в комплекс Елените, от 12.00 часа до 18.30 часа. Освен тръпката от надпреварата, която ще изпитат 16 отбора с по 7 състезателя, „Еврофутбол” е подсигурил много забавления и награди за публиката – безплатни залози, атрактивни награди, бира и мезе, красиви жени, DJ миксове и много музика.

– Дневно DJ плажно парти. То ще предизвика всички любители на слънцето, морската вода, хубавата музика и…….. ароматна сапунена пяна от специална пяна машина. Красиви момичета ще танцуват в пяната в съпровод от сетовете, миксирани от DJ Radi и DJ Gagalove. Партито е с продължителност от 15.00 до 19.00 часа на Undo Beach Bar в Слънчев бряг.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2008 г.