Евгени Минчев и Сашка Васева – умопомрачителният отбор във VIP dance с онлайн видео и снимки

Евгени Минчев и Сашка Васева – умопомрачителният отбор във VIP dance

Три от отпадналите отбори се завръщат във VIP Dance в неделя

Сашка Васева ще танцува с Евгени Минчев, а Иван с Андрей любимото си контемпорари

Тази неделя зрителите ще определят кои три от отпадналите досега от VIP Dance отбори ще се завърнат в танцувалното шоу. Затова в предаването от 20:00 часа в неделя, всеки от отборите ще се бори за зрителските сърца, представяйки един танц по свой избор.

И въпреки, че водещите не подлежат на изгонване от шоуто, в неделя зрителите ще проверят и техните танцувални възможности. Под вещото око на Кристине Енкоф от Датската кралската балетна школа, Иван и Андрей цяла седмица усилено репетират “любимия си танц“, чието произнасяне доста често ги затруднява, а именно контемпорари или с други думи казано модерен балет.

Изненадите в неделя не приключват до тук.

Сашка Васева ще се появи с чисто нов отбор, чиито членове самата тя си е избрала. За свой партньор “дупнишката Мадона“ е посочила първата си голяма любов Евгени Минчев. Пред камерите тя обяснява колко усилия е положила да го промени, но въпреки това той си е останал нейната платоническа любов. Сашка обещава, че ще взриви публиката в неделя с изпълнение на танц по музиката на микс от балкански поп-фолк парчета. Като една от песните, върху които ще танцува, е посветила на водещия на VIP Dance – Иван.

Заради контузия Милен Цветков няма да се възползва от шанса си за завръщане в шоуто. Затова Зара ще танцува с Мон Дьо, Лъчо и Дима. За своето изпълнение те са подготвили микс от народни танци, хип-хоп, ча-ча и диско, като за всеки стил един от тях ще се превръща в солист за отбора.

Николета Лозанова ще прелъсти Нед на сцената на VIP Dance в изпълнението на техния ориенталски танц. Този път Найден ще влезе в образа на шейх, а красивата Николета ще се преобрази в ориенталска танцьорка.

Специален кастинг за балет проведоха тази седмица Даниела и Камен Воденичаров, Милен и Яна Акимова. Така на сцената на VIP Dance, освен тях 4-мата, на новото диско парче на Джанет Джексън ще се вихрят и още 12 танцьори.

Отборът на Мира Добрева и Мишо Шамара ще видим в изпълнението на страстна румба, пресъздаваща една любовна история от съблазънта, през изгарящата емоция до раздялата и отново сближаването.

Диляна Попова и Боби Сапунджиев ще се завърнат с виенски валс, а Наско и Ива Софиянска ще ни върнат в древен Рим. В гладиаторски дрехи и доспехи, техния отбор ще пресъздаде със своето контемпорари красивите любовни сцени от филма “Гладиатор“.

Коментари (1)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.