Everybody Dance Now! C+C Music Factory превзема София!

Посрещаме пролетта за трети път с Пролетен Disco Бал

C+C Music Factory feat. FREEDOM WILLIAMS

За трети пореден път диско бар „Брилянтин“ ни дава възможност да просрещнем пролетта с Пролетен Disco Бал. Тази година голямата изненада е фронтменът на C+C Music FactoryФрийдъм Уилиямс. Партито е насрочено за 2 април, събота, и ще се състои в “Рейнбоу Плаза” (до тенис-комплекс “Малееви” и болница “Токуда”).

Организаторите са се погрижили за доброто парти настроение с много изненади за всички присъстващи. Пролетните диско балове на популярната верига “Брилянтин” по традиция събират стотици хора.

И този път обещанието е за неповторима атмосфера, ефектна украса и нон стоп танци с най-големите ретро и диско хитове, които са запазена марка на клуба.

За настроението на парти маниаците освен звездата Фрийдъм Уилиямс ще се погрижат и диджеите от Old School Mafia – МС Камен, Васкез и Джорджо Би. Миналото лято въпросното трио разтресе морския “Брилянтин” в Слънчев бряг с поредица от незабравими купони.

Фрийдъм Уилиямс е изпълнител на хитове като Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now), Here We Go ( Let’s rock’n’Roll), Things That Make You Go Hmmmm… и др. Освен като част от “Си енд Си”, той има успехи и като самостоятелен артист.

Пролетният диско бал на 2 април започва в 22 часа и ще завърши чак сутринта. Everybody dance now!

Билети за събитието се продават на касите на www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, както и в диско бар Брилянтин София и Пловдив. Цените започват от 20 лв. за стандартен билет.

Плейлиста с хитовете на C+C Music Factory

Коментари (0)

Публикувано в на 29 март 2011 г.