Ева Лонгория в „Само през трупа й“ по ТВ7 – видео

Акценти от филмовата програма на TV7 за 23 и 24 март 2013 г., събота и неделя

24.03.2013, неделя, 20:00ч.
„Дървото на живота”, еп. 3
ТАЙНИТЕ НА ВЪЛЧЕВИ ИЗПРАВЯТ БРАТ СРЕЩУ БРАТ

Гледай епизода онлайн

Разпадът на рода Вълчеви вече е започнал. След смърта на Асен (Йосиф Сърчаджиев) и спорното завещание, което оставя след себе си, синовете му вече са врагове. Съпругата му Петруна (Мария Каварджикова) се противопоставя на последната му воля и се опитва да осигури благополучието на семейството си. С подкрепата й Панто (Владо Карамазов) крои собствени планове, за да си върне полагаемото, и се сближава с богатата наследница Евдокия Хаджиконстантинова (Анастасия Ингилизова).

Христо (Башар Рахал) се увлича не само по социалистическите идеи, но е запленен и от съпругата на адвокат Каменов. Опитвайки се да впечатли Елена Каменова (Христина Апостолова), Христо ще се забърка в поредица от опасни ситуации.

Дори след предупреждението на Бела (Койна Русева), която предусеща увлечението на брат си Йордан (Христо Шопов) по Азра (Александра Лопес), той не успява да овладее чувствата си и да спре тайните им срещи. Докато Бела се бори с демоните на страшната си тайна, Тодор (Иван Стаменов) е покосен от страшна болест, която заплашва живота му.

В пълната с тайни къща на семейство Вълчеви, Илия (Моню Монев) открива скрито имане. Щастието от находката му е помрачено от Яна (Луиза Григорова), която не само го избягва, но го притеснява и със странното неразположение, което изпитва напоследък.

Не пропускайте Епизод 3 на българската сага „Дървото на живота” тази неделя, 17 март, 20:00.

23.03.2013, събота, 20:00ч.
„Само през трупа й”
Over her dead body
романтична комедия, САЩ, 2008
Режисьор: Джеф Лоуъл
В ролите: Ева Лонгория, Пол Ръд, Лейк Бел

Гледай видео анонс онлайн

Арогантната и доста досадна заради вечните си претенции бъдеща булка Кейт преглежда последните подробности около сватбеното си празненство, когато се случва немислимото – премазва я ледена скулптура на ангел. Година по-късно, годеникът й Хенри все още е съсипан от загубата. В опит да успокои загрижената си сестра Кло, той отива при медиума Ашли с идеята да се свърже с Кейт в отвъдното и да сложи край на терзанията си.

Между двамата пламват искри, но духът на Кейт, който се е изгубил и не може да намери пътя към рая, започва да преследва Ашли, за да попречи на бившия си годеник да се влюби отново. Дали тази отвъдна намеса ще попречи на Хенри да бъде с Ашли? Или Кейт ще осъзнае, че най-добрият подарък, който може да направи е да позволи на любимия да бъде щастлив с някой друг?

23.03.2013, събота, 22:00 ч.
„Въждухът, който дишам”
The Air I Breathe
криминална драма, романтичен, САЩ, 2008
Режисьор: Джиехо Ли
В ролите: Кевин Бейкън, Джули Делпи, Анди Гарсия, Сара Мишел Гелър

Гледай видео анонс онлайн

Драма базирана върху древната китайска поговорка, която разделя живота на четири емиционални крайъгълни камъка: щастие, удоволствие, тъга и любов.

24.03.2013, неделя, 21:00 ч.
„Твоите, моите и нашите”
Yours, Mine and Ours
семейна комедия, САЩ, 2006
Режисьор: Рая Госнъл
В ролите: Рене Русо, Денис Куейд, Шон Фарис, Рип Торн

Гледай видео анонс онлайн

Ежедневието на морския адмирал Франк Беърдсли (Денис Куейд – “Денят след утре”, “В добра компания”) е изключително натоварено, поради факта, че е вдовец и има осем свои деца. Те са на различна възраст и трудно може човек да се справи с капризите на всяко от тях. Един ден неговия живот се променя, когато среща старата си любов от гимназията Хелън Норт (Рене Русо – “Откуп”, “Под прицел”).

При нея ситуацията е сходна с неговата, защото тя също е вдовица и трябва да се грижи за собствените си десет деца. Някои от тях са осиновени и отразяват гледната й точка за света, защото расите им са съвсем различни. Работата й като модна дизайнерка на чанти допълнително я изморява и тя се чувства недоволна от живота си.

Срещата й с Франк променя всичко и между двамата отново пламва любовта, която са имали още в училище. Решението да се оженят идва спонтанно, без да се замислят много за последствията от събирането на многолюдната си челяд под един покрив. Сватбата минава и за двамата започват истинските изпитания. Децата се мразят взаимно и започват да си правят мръсни номера.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 март 2013 г.