Ето го щастливият Певец на годината – Тони Стораро! (СНИМКИ) с онлайн видео и снимки

Ето го щастливият Певец на годината – Тони Стораро! (СНИМКИ)

Теодора и Тони Стораро с награди от списание „Нов фолк”

Dillan и Рени представят премиери

Звездите на музикална компания Diapason Records – Теодора и Тони Стораро грабнаха две престижни отличия на 13-ите годишни награди на списание „Нов фолк”, които бяха връчени на 23 март в столичния клуб Plazza Dance Center. На сцената, освен тях, се изявиха и още петима от артистите на компанията – Ерик, Славена, Dillan, Рени и Веселина.

Тони Стораро получи престижното отличие Певец на годината, като още преди да бъде обявен победителят, публиката скандираше името му.

За четвърта поредна година Човека-глас получава статуетката в една от най-желаните категории. Именно той закри церемонията с изпълнението на последния си хит „Така ме запомни”, като на сцената излязоха да го подкрепят изпълнители от всички музикални компании.

Тони получи лични поздравления от колегите си и дори от един от конкурентите си в категорията за Певец на 2010 – Илиян.

Примата на Diapason Records, която бе номинирана в 4 категории, грабна приза за Дуетна кавърверсия на годината заради тоталния си хит „Моят номер”, който изпълнява заедно с DJ Jerry. Теодора представи на сцената ремикса  на своята песен „Онази”, която успя да се превърне в едно от най-любимите парчета на почитателите й в България и чужбина.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2011 г.