Етно парти с най-добрите танцьори в България: заповядай на 1-ви ноември с онлайн видео и снимки

Етно парти с най-добрите танцьори в България: заповядай на 1-ви ноември

Неповторимата танцьорка Дима от VIP Dance и актьорът Ники Станоев ще купонясват на етно парти

Микс от арабска, африканска, азиатска и ориенталска музика ще изпълни култовия клуб Колорама в неделя по случай рождения ден на Pretty Dance Hall. На 1-ви ноември 2008 залата за танци е отворила врати за всички фенове на салсата и латиното, тангото, ориенталските танци, народните танци, модерния балет, класическия екзерсис, хип-хоп и MTV dance, индийските танци.

На купона ще се изявят всички инструктори в залата, посветили своя живот на религията на танца и изявявали се неведнъж на български и световни сцени. „Танцът е преживяване, физическо и емоционално пречистване, връзка, радост. Танцът е самия живот!” – споделят танцьорите в Pretty Dance Hall.

По покана на украинската танцьорка и певица Ника Любецкая в партито ще вземе участие индийската танцьорка Капка Кумар. Една от най-изтъкнатите танцьорки и хореографки у нас е българка, която от години е омъжена за индиец и е навлязла дълбоко в индийската култура. В партито ще вземе участие и лицето на Колорама – кубинецът Алдо, който е първият кубински диджей в София, със сериозни заслуги за въвеждането на салса културата у нас.

Като водещ на купона ще се изяви актьорът Ники Станоев, познат от „Шоуто на Слави”. Веднага след лайфа си във VIP Dance по Нова ТВ, към партито ще се присъедини и красивата танцьорка Дима, която редовно обира овациите на публиката и журито в шоуто със своята красота и професионализъм. Със свой репертоар на сцената ще се изяви и Мариана от К2.

Етно Парти – 1 година Pretty Dance Hall
Клуб Колорама ул. Ангиста N6
01.11.2009, 21:00ч. – вход свободен

На снимката: Дима, Ника, Капка

Коментари (0)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.