Етиен Леви танцува забранени танци в „Стани богат“

Ники Кънчев към Станимир Гъмов: „Някой ден ще те поканя да водиш”

Постоянно гонили от час Етиен Леви, защото разсмивал съучениците си

„Някой ден ще те поканя да водиш” – тези думи ще каже Ники Кънчев на актьора Станимир Гъмов, който ще играе в тандем с Етиен Леви в новия епизод на „Стани богат”.

Причината за това откровение Гъмов ще получи, след като покаже изключително добра логика на един от въпросите. Участникът и музикалният педагог от „Като две капки вода” ще застанат един до друг в името на децата спортни таланти в неравностойно положение.

В студиото на Ники Кънчев те ще признаят откъде произлизат фамилиите им – от „гъмжали сме с пари” при Гъмов и от племето на Леви при Етиен. Вокалът на група Трик ще разкаже и как като ученик редовно бил гонен от час, защото разсмивал съучениците си. Като доказателство, в ефира на „Стани богат” той ще разсмее публиката и зрителите с еврейски виц за Червената шапчица. Защо са кръстили групата си Трик, защо се връща в България и как заради американските движения с краката, които правили, често им се случвало да ги спират от забавни телевизионни предавания. Демонстрация именно на тези характерни движения Етиен ще направи в студиото на Ники Кънчев, като ще въвлече в танца дори самия Гъмов.

Другата двойка, която ще седне на стола на богатството в името на благородната кауза ще бъде в състав Маргарита Михнева и Марин Марковски. Тандемът журналист – адвокат ще разчита единствено на себе си – рядко ще ползва жокери, но въпреки това ще успее да стигне до въпрос за сериозна сума. Печеливша ли ще бъде все пак стратегията им и дали последният ход ще бъде най-правилният?

Гледай видео запис от предаването онлайн

Стани богат” – вторник, 28 май, от 20.00 ч. по Нова ТВ

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2013 г.