„Етажна собственост“ се завръща в Надежда, но не съвсем! с онлайн видео и снимки

„Етажна собственост“ се завръща в Надежда, но не съвсем!

Краси Ранков партнира на Антон Радичев в „Етажна собственост 4. Нова надежда”

Известният актьор Краси Ранков ще участва в четвъртия сезон на комедийния сериал „Етажна собственост”, който стартира скоро по Нова телевизия. Рекламата на новите епизоди вече се завъртя в ефир, а продуцентът Краси Ванков потвърди присъединяването на актьора към екипа на комедийния сериал. Това е второ участие на артистичното семейство Ранкови в „Етажна собственост” – по-малкият брат на Краси – Веселин Ранков имаше епизодична роля още в първия сезон на сериала преди две години.

Продуцентът Краси Ванков не пожела да издаде подробности около образа на Краси Ранков, но съобщи новината, че четвъртият сезон на „Етажна собственост” тръгва под мотото „Нова надежда”, а любимите ни съседи наистина се завръщат в кв. „Надежда”, от където тръгнаха. Те ще напуснат лукса в „Шишарка резиденс” с неохота, но в родния им квартал ги очакват много изненади. Поне едната ще е доста приятна, защото съседите получават чисто нови жилища в хубав мини комплекс насред порутения квартал. Мини копмплексът се казва „Нова надежда” и съседите са на върха на щастието, докато разберат, че там няма да са съвсем сами. Очакват ги нови съседи, с които те ще влязат в голям конфликт.

Милица Гладнишка „преяде“ с Етажна собственост

Бившата гюлехвъргачка Мими Драмбозова няма да живее повече сред съседите си в сериала, разкрива „24 часа“.

Съкращението на персонажа не е решение на сценаристите за новите серии. Актрисата сама се отказва от епизодите още преди да предложат договор за следващия сезон. Това се случва през декември миналата година.

„Мисля, че няма какво да разтягам образа на Мими повече. Трябва да си сменя амплоато. Реших, че ще ми дойде много да изкарам и четвърти сезон в този образ. Ще ми се да сменя властната Мими за по-тих персонаж. Освен това предпочетох да засиля малко нещата с музиката“, каза Гладнишка, която е и джаз певица.

Тя няма представа как екипът ще реши проблема с отсъствието на героинята й от сюжетната линия. Предполага, че има вероятност сценаристите да оставят Драмбозова в луксозния комплекс „Шишарка Резидънс“, тъй като действието в новия сезон няма да се развива там.

Въпреки че Милица Гладнишка няма да е заета със снимането в „Етажна собственост“, не се оплаква от липса на ангажименти. В момента тя записва със секстета на Михаил Йосифов, а освен това ще участва и в предаването „Като две капки вода“ по Нова тв, което тръгва на 6 март. Заради участието си в новото предаване тя отказва наскоро и ролята на надзирателката мама Мортън от мюзикъла „Чикаго“.

Кои са новите обитатели на комплекса и кои актьори ще се присъединят още към екипа на сериала, остава да видим през март по Нова телевизия, когато стартира „Етажна собственост 4. Нова Надежда”.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 февруари 2013 г.