Етажна собственост марширува и пее руски песни!

Актьорите от „Етажна собственост 4” пропяха

В щура надпревара по пеене влизат този четвъртък съседите от „Етажна собственост 4”. Джамбазов (Антон Радичев) и ген. Джуров (Краси Ранков) организират конкурентни хорове, с които се опитват да спечелят голямо състезание по изпълнение на руски военни песни по повод Деня на победата – 9-ти май. Победителят печели екскурзия до Москва.

Двата хора се подготвят тайно един от друг, репетирайки денонощно, а Джуров и Джамбазов срещат големи трудности в тренинга на строевата дисциплина и уроците по маршируване. В деня на конкурса напрежението расте и двете противникови групи са готови на всякакви подмолни номера, за да прецакат съперника, осигурявайки побеадата за себе си.

Кой ще се справи най-добре и ще грабне наградата, остава да разберем този четвъртък от 21ч. по Нова телевизия.

Печеливши вече има, но само на официалната страница на сериала „Етажна собственост” във фейсбук, където тече играта „Любимият съсед”. В нея всяка седмица феновете на сериала могат да качват снимки от своята лична етажна собственост и със своите собствени съседи по различни теми. Победител е снимката, спечелила най-голям брой харесвания, а нейният автор печели среща с актьорите от сериала.  Играта продължава всяка седмица до 30-май, когато ще бъдат обявени и последните победители в „Любимия съсед”.

Видео анонс на предстоящия епизод можете да гледате тук:
https://www.youtube.com/watch?v=H-kxvCH_MGU

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.