„Етажна собственост“ копира рокля на Андреа

Отвличат топлинен счетоводител в „Надежда”

Топлинен счетоводител е отвлечен в столичния кв. „Надежда” заради завишени изравнителни сметки за парно. Най-смешното отвличане ще гледаме този четвъртък от 21ч. по Нова телевизия в следващия епизод на комедийния сериал „Етажна собственост 4. Нова Надежда”.

Съседите от комплекса са шокирани от своите изравнителни сметки за парно и взимат за заложник топлинния счетоводител, който случайно им попада в ръчичките. Този път Джамбазов и компания са много сериозни в исканията си и са готови да стигнат до край в заложническата трагикомедия.

Главатар на похитителите е военният Джамбазов (Антон Радичев), а режисьор на цялата инсценировка е Живко (Станимир Гъмов), който се оказва много добър в изпипването на детайлите на престъплението.

Исканията на престъпниците са към шефа на „Топлофикация” – Проданов (Красимир Куцупаров), който трябва да изплати откуп от 10 000 лв. в замяна на заложника. Генерал Джуров (Краси Ранков) е бесен и тръгва по стъпките на анонимните похитители, за които е подготвил хитър капан.

Гонитбата по софийските улици става сериозна, надбягването продължава дори и под земята – в столичната канализация. Ако бъдат разпознати, съседите ще влязат директно в затвора – опасностите дебнат на всеки ъгъл.

Очарователната абитуриентка Симона също е въвлечена в заложническата драма, без да подозира абсолютно нищо. Тя шие балната си рокля в ателието на Гери и Нушка (Милена Маркова и Невена Бозукова) и иска да блесне на празника с визия от последния клип на Андреа. Вместо това обаче нищо неподозиращото момиче е включено в групата на похитителите и принудено да участва в престъплението. В образа на Симона влиза красивата актриса София Маринкова, която последно гледахме в сериала „Женени с деца” и в игралния филм „Виолета, Жоро и аз”. Това е първо участие на София в комедийния сериал „Етажна собственост” на „Идалго продакшънс”.

Каква е огромната изенада за Симона и останалите съучастници в престъплението, ще успее ли планът на похитителите или съседите ще бъдат разобличени и вкарани в затвора, това ще разберем в следващия епизод на „Етажна осбственост” на 23-ти май, в четвъртък от 21ч. по Нова телевизия.

Видео анонс на предстоящия епизод можете да гледате тук:  https://www.youtube.com/watch?v=YkS6NCqLMLM

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.