„Етажна собственост“ голи и пияни – видео

Нелегален алкохол в „Етажна собственост 3. Новодомци”

Какво се случва, когато някой посегне на ракийката на българина? Той е готов да влезе в конфликт със закона и да измисли хиляди начини да го прескочи в името на святата течност! Това доказват и съседите от „Етажна собственост 3. Новодомци”, които тръгват буквално на партизанска война за каузата на домашната ракия в следващия епизод на сериала този четвъртък.

Джамбазов (Антон Радичев) и компания замислят хитри планове за осъществяването на идеята. Но да се свари тайно ракия в луксозен комплекс, без да се привлече нежелано внимание, се оказва много трудна и комична задача с безброй неизвестни.

Жената на домоуправителя Мими (Милица Гладнишка) също крои големи планове, но нейните са свързани с бленуваната кариера на певица. Мими най-сетне подписва договора си с гурме ресторанта на комплекса, в който ще пее. Бъдещето изглежда светло, а на хоризонта дори се задава нов интересен флирт. Тя е почти готова да се впусне в него зад гърба на съпруга си  Величко (Явор Гигов), докато Драмбозов си мечтае за домашна ракия заедно с останалите мъже.

Кой е мъжът, с когото Мими ще започне флирт и дали тайната, нелегална мисия на съседите ще успее, ще разберем в следващия епизод на „Етажна собственост 3. Новодомци” на 18-ти октомври от 21ч. по Нова телевизия! В епизода ни очаква и уникално музикално изпълнение на Мими, което със сигурност ще изненада и зарадва феновете на актрисата и певица Милица Гладнишка!

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 17 октомври 2012 г.