Естрада + фолклор = ? Чуй Нели Рангелова и Радостина Паньова!

Нели Рангелова в уникален дует с фолклорната изпълнителка Радостина Паньова

Естрадната прима Нели Рангелова поднесе поредната си изненада към своите фенове. Гласовитата певица направи дует с младата фолклорна изпълнителка от каталога на “Ара мюзик” – Радостина Паньова. Парчето им е със заглавие “Сто години правила” и е с изключително модерно етно звучене. Музиката и аранжиментът са дело на балканския хитмейкър Оцко, а текстът е на колоритния Теньо Гогов.

Сто години правила” е успешен опит за симбиоза между българската естрада и българския фолклор. Нели и Радостина поднасят на публиката едно различно звучене, което впечатлява с богатство на звуци, инструменти и гласове. Двете не изневеряват на стила си, с който са познати сред почитателите си, но въпреки това изненадват и с нещо интересно и впечатляващо.

“За мен е чест да пея с изпълнител от ранга на Нели Рангелова. Аз и моето семейство сме й почитатели и за мен дуетът с нея е сбъдната мечта! Смятам, че с песен като “Сто години правила” всички, и най-вече младите хора, ще могат да усетят магията на българския фолклор, с който всички трябва да се гордеем!”, обобщи Радостина Паньова.

Чуй интересния дует:

Коментари (2)

Публикувано в на 15 април 2010 г.