Есил Дюран се подмлади и гушна Али Алиев, а ти си „Излишен“!

Есил Дюран сама режисира новия си клип

Клипът към песента „Излишен“ по музика и аранж. на Борис Павлов и текст на Лили Димова бе заснет с атрактивното участие на българския топмодел Али Алиев,информират от ПРофайл.

Интересното при този клип е, че певицата сама режисира видеореализацията, оставяйки се на оператора Петьо Картулев, с когото отдавна работи добре.

По стара нейна традиция не случайно певицата избра за терен на снимките природния резерват „Камчия“,където всъщност Есил има и лятна семейна къща.

В крайна сметка тя успя да съчетае успешно ваканцията си с работата, превръщайки снимките в истинско удоволствие и забавление за всички.

„Единственото затруднение – казва тя,бяха любовните сцени, които трябваше да бъдат заснети с Али Алиев.“

Есил е изветсна с моногамията си и от няколко години не си е позволявала подобна волност по време на снимки. Присъствието на съпруга й напрегна още повече ситуацията.

„Благодаря на Алиев, че се оказа доста артистичен и напълно готов според мен за следващия български сериал. Така ме накара да забравя притеснението и да бъда напълно естествена“.

Стайлингът е поредната изненада – марка Есил Дюран. Очаквайте готовия продукт началото на септември, допълват от ПРофайл.

Есил Дюран отказва да остарее

За да изглежда на ниво в новото си видео, фолкпевицата, която не крие възрастта си, прави всичко възможно, за да запази по-дълго време красотата си.

Въпреки че наскоро чукна 42 години, Есил не се предава, а влага усилия и средства, за да изглежда млада и свежа. Последната козметична новост, на която даровитата певица се подлага е така наречената „Терапия на Мадона”, станала хит сред родните знаменитости.

Става дума за популярната процедура Intraceuticals, при която чрез кислородна струя хиалуроновата киселина прониква в кожата и по този начин тя става гладка, опъната и блестяща.

„Не се срамувам от бръчките си, приемам всяка като част от моята история. Това е живота ми и аз си го обичам. Харесвам се такава, каквато съм, но признавам си – възползвам се от новостите, които предлага козметичната индустрия. В шоубизнеса няма милост – трябва да изглеждаш фантастично!”

Освен грижата за лицето, Есил не пренебрегва и фигурата си. В това могат да се убедят всички като видят стегнатото й тяло в последния клип на певицата към песента „Излишен”. Чаровната изпълнителка  споделя откровено, че дължи изваяните си форми на работата. Есил сама се грижи за домакинство и кариера, не разчита на помощ при отглеждането на сина си. „Не ми остава време за мързелуване, всичко правя сама и така поддържам едни и същи килограми. Когато мога спортувам или се подлагам на антицелулитни процедури с най-новата технология Vela Shape.”

На последната снимка: Д-р Елка Коева от Jewel skin clinic заличава годините от лицето на Есил Дюран

Коментари (0)

Публикувано в на 24 август 2011 г.