Ерик и Теодора си станаха толкова близки… по модна линия! :)

Теодора и Ерик  в „неочаквана комбинация”  в Ориент 33

Теодора и Ерик имат нещо общо! Да, така е, но не е това, което си мислите, още повече, че съвсем наскоро фолкпевицата получи годежен пръстен от своя любим – собственикът на Diapason records – Ненчо Касъмов.

Всъщност общото между Теодора и Ерик освен музикалната сцена, е … модата.

Двамата нямат съвместен дуетен проект, но познанията им в модната сфера ги правят чудесен тандем. При поредното си участие в известния столичен фолк клуб Ориент 33, те изненадаха своите почитатели с нестандарните си тоалети.

Теодора, която бе придружавана от половинката си – Ненчо Касъмов и приятели, беше облечена в тъмносиня мини рокля от сатен със сребристи графични мотиви, а Ерик беше заложил на сивия цвят от глава до пети.

Интересът на Теодора към модата обаче не се изчерпва само със следене на модните тенденции. Примата на Diapason records взема най-дейно участие в изработването на сценичните си тоалети, като дава идеи на дизайнерката Тони, с която работи от години.

Теодора обожава роклите, в гардероба си има стотици модели с най-различни дължини, кройки и цветове. Синеоката бургазлийка е луда по шопинга и обича да пазарува абсолютно всякакви дрехи и аксесоари.

Най-голямата й слабост обаче са обувките, в дома си има цяла стая пълна с най-различни видове. При последното си пътуване в Дубай хубавицата се върна с цял куфар, пълен с обувки.

Ерик, също като Теодора, е изцяло подвластен на модната диктаторка и си пада по екстравагантностите. Изпълнителят на „Русо гладно няма”  харесва също и черно-бялата комбинация. Ерик се увлича по висшата мода, като любим негов дизайнер е Готие. Повечето от сценичните му тоалети обаче са дело на дизайнерския тандем Вили и Маури.

Коментари (1)

Публикувано в на 14 април 2010 г.