Отмъстителите: Ерата на Ултрон по Нова – филм

Неделя, 22 април 20.00 часа

„Отмъстителите: Ерата на Ултрон” (премиера) – с уч. на Робърт Дауни Младши, Крис Евънс, Марк Ръфало, Крис Хемсуърт, Скарлет Йохансон, Джеръми Ренър, Джеймс Спейдър, Самюел Джаксън и др.

Гледай онлайн

Това продължение на разбиващия хит Отмъстителите показва емблематичния екип супергерой да се справят с опасността от собствените си решения: мислещ робот, наречен Ултрон (Гласът на Джеймс Спейдър), който първоначално е бил замислен като част от мироопазваща програма. Тъй като от последния филм, Капитан Америка (Крис Еванс), Железния човек (Робърт Дауни младши), Хълк (Марк Ръфало), Тор (Крис Хемсуърт), Хоукай (Джеръми Ренър) и Черната вдовица (Скарлет Йохансон) са работили, за да разбият различни клетки на тайно общество на злодеи, известно като HYDRA. Тяхното усилие да направят света по-добър и по-безопасен вдъхновява Тони Старк, гений милиардер и Железния човек, да създадете Ултрон, за да се подготви за допълнителните заплахи, с които Отмъстителите не са в състояние да се справят. Ултрон, за съжаление, се възползва от тази директива твърде сериозно – той вярва, че световният мир може да бъде постигнат само чрез унищожаване на човечеството, и той няма да се спре пред нищо, за да постигне тази цел.

Битка между Отмъстителите и Ултрон се усложнява още повече от появата на суперсилните брат и сестра Куиксилвър(Арън Тейлър-Джонсън) и Червената вещица (Елизабет Олсън).

Коментари (0)

Публикувано в на 16 април 2018 г.