Епизод 2 на Шменти Капели: Легендата от ТВ7

Йосиф Сърчаджиев на касата на нелегална организация в Шменти капели: легендата

Много нови герои в следващия епизод на сатирата

В града се появяват крайно изобретателни мошеници, готови да се възползват от безграничната хорска наивност, въоръжени с планове за едри и дребни измами. А точно в този ден другарят Прашо (в ролята познатият доскоро като Радо Прашката), участник в нелегалното движение, е взел заплата – крайно недостатъчна, за да се възползва от възможност, която се появява веднъж в живота. Струва ли мъжкото му достойнство колкото фамилния часовник с брилянти, зрителите ще разберат от Епизод 2 на Шменти Капели: Легендата.

Йосиф Сърчаджиев се появява в ролята на касиера на прогресивна нелегална организация, свързана със СССР, който в цивилния си живот е лихвар. В нелегалните структури е известен като Исках, което не е никак случайно.

Междувременно, съветска нелегална група прониква в България, за да проучи народопсихологията на българите и дали страната е подходяща почва за посяване на комунистическите идеи. По петите им, разбира се, е инспекторът от политическата полиция Гошев, насърчаван от оберщурмфюрер Клаус.

Шменти Капели: Легендата. Събота, 21:00, TV7

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2013 г.