Епизод 12, сезон 4 на Етажна собственост – финал! /видео/

Милица Гладнишка се завръща в „Етажна собственост”?

Много смях, напрежение и големи изненади ни очакват този четвъртък във финалния епизод на „Етажна собственост 4. Нова Надежда”!

Четвъртият сезон на най-успешния сериал на Нова телевизия ще завърши с бясна надпревара за 50 000 лева. Съседите се включват в маратон за изкачването на 22-етажна сграда. Те решават, че успехът им ще е най-сигурен, ако се състезават отборно.

Двете враждуващи групи от кв. „Надежда” са предвождани от военния Джамбазов (Антон Радичев) и генерал Джуров (Краси Ранков) и полагат неимоверни усилия, за да попречат на противника да стигне пръв до целта. Всички средства са разрешени – Джуров пуска дебелите си връзки сред охраната на сградата, за да намери по-бърз и ефективен път до победата. Джамбазов и неговите приятели също са склонни да подливат вода, за да изпреварят врага.

В последния епизод на „Етажна собственост 4” може да се очаква всичко! На финала ще разберем цялата истина за военния Джамбазов, а домоуправителят Величко (Явор Гигов) ще пожелае да се превърне в герой за пръв път в живота си. Събитията обаче са непредвидими, а изненадите – големи!

Това важи и за двойката Пешо и Гери (Стефан Иванов и Милена Маркова), чието семейство отново е на кръстопът. Гери има съмнения, че е бременна и това ужасно я притеснява, защото е изпълнена със страхове.

Ще имат ли дете Пешо и Гери, каква е истината за Джамбазов, която досега е пазена в строга тайна и кой ще бъде големият победител в щурото надбягване, ще стане ясно този четвъртък, на 30-ти май от 21ч. по Нова телевизия.

Явно последният епизод на хитовия сериал ще бъде пълен с изненади докрай, защото продуцентите твърдят, че Милица Гладнишка може би ще участва във финала на „Етажна собственост 4”. Четвъртият сезон започна точно с комичното погребение на нейната героиня Мими – жената на домоуправителя, станала любимка на публиката със свирепия си нрав. Тогава актрисата обяви, че се оттегля, защото иска да се посвети на музикалната си кариера. Милица събра още фенове с безспорния си певчески талант в шоуто „Като две капки вода” по Нова телевизия. Според твърдение на продуцентите сега Гладнишка се завръща в „Етажна собственост”, но дали това е така или не – тя самата загадъчно мълчи.

Видео анонс на предстоящия епизод можете да гледате тук:  https://www.youtube.com/watch?v=6Of37VHjY1s

Гледай видео запис от последния епизод онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 29 май 2013 г.