Епизод 12 – финал на сезон 2 от Революция Z от bTV

 „Служебен премиер” и нови формации във финала на сезона на „Революция Z” –  четвъртък от 20:00 часа по bTV

В последния епизод на „Революция Zза сезона – в четвъртък, 23 май, от 20:00 часа по bTV, Тино ще се изнесе от дома си след неприятното разкритие за връзката на Савов и Мария. Той ще бъде непреклонен пред любовта им, пред аргументите им и пред здравия разум. И ще се опита да ги раздели. Но тепърва ще му предстоят още по –неприятни ситуации. А и с увеличаването на ангажиментите на групата, криенето на истината за мястото на Ани става все по-трудно.

Междувременно Фипо ще се радва на особен интерес от страна на Криси. Те ще си уговорят среща за кино, но приятелките на момичето трудно ще понесат извънземните теории на барабаниста. Неговите чувства, обаче, ще бъдат далеч по-малко наранени в сравнение с тези на Ани.

Докато планира следващия си ход в защита на кариерата и връзката си с Пешева, Цеков ще премине всички граници. Инцидент с охраната на училището ще притесни както учениците, така и Инспектората по образованието. И съвсем неочаквано начело на 197-мо ще застане „служебен премиер”. Кой ще бъде той, зрителите на bTV ще разберат в четвъртък, в последния епизод от втория сезон на „Революция Z”.

Проблемите на Цеков и училището ще се окажат в услуга на Боби. Един усилвател за часовете по зумба ще му даде възможност за интимност с Маринова. Дали обаче при любовта всичко е позволено или тази близост ще отключи дълбоко потискани болки?

А какви пътища ще предложи на Тино, Ани, Фипо и Боби заминаването за Бургас , зрителите на bTV ще видят в четвъртък от 20:00 часа в „Революция Z”.

Гледай видео анонс от епизода онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.