Емре Кънай („Семеен сарай“) люби 17 години по-млада манекенка!

Емре Кънай от „Семеен сарай” има нова приятелка

Актьорът има свой театър от 2000 г., сам финансира постановките си,  които за пет години са получили близо 20 театрални награди…

Турският актьор Емре Кънай, който изпълнява главната роля в излъчвания по „Диема фемили” сериал „Семеен сарай„, беше заловен през април от папараци с млада хубавица в Бейоглу и призна пред журналистите, че в живота му има нова жена.

Година и половина след развода си с манекенката Емине Юн Емре за първи път той има сериозна връзка. Това е 17 години по-младата от него Шахика Колдемир, с която се запознал на снимачната площадка на новия сериал, в който играе.

„Бях очарован от нейната добронамереност. От година и половина живея сам и не е лесно да приемеш някого. Когато видях Шахика ме обзе сладко вълнение”, казва актьорът. Той разказва, че двамата с новата му приятелка живеят близо един до друг. Понякога я оставял след снимки вкъщи, започнали да си говорят и постепенно той я харесал и се сближили.

„С възрастта започнах да говоря по-предпазливо. Ако това се беше случило преди 15 години, щях да кажа, че съм поразен от любов, но заради раните, които получих в живота си, сега съм предпазлив”, казва още Емре. Засега той няма намерение да се жени отново.

Искам малко да пофлиртувам”, заявява 39-годишният актьор, за когото най-важното в живота му остават шестгодишната му дъщеря Дуру и собствения му театър, който носи името на щерка му „Дуру Театро“ .

Емре Кънай замислил да направи свой театър през 2000 година, а осъществил мечтата си през 2005. Той се гордее, че сам финансира постановките, които за пет години са получили близо 20 театрални награди.

Времето след развода на Емре с Емине Юн му се е отразило добре и на външния вид. В шоуто на Хюлия Авшар през април той разказа, че отслабнал 16 килограма и поддържа фигурата си със строги упражнения. „Продължавай, посъветва го известната актриса, по-рано не беше привлекателен, но сега вече си“, му каза тя.

Emre Kınay-Ben Kalbimden Başka Yerde

Коментари (0)

Публикувано в на 13 май 2010 г.