Емилия прилича на турски сериал, шокира Весела Тотева с онлайн видео и снимки

Емилия прилича на турски сериал, шокира Весела Тотева

Коко Динев гледа турски сериали

Фолк звездата Емилия коментира отношенията си с Анелия

Тази седмица в Поверително от NL певицата Емилия разкрива душата си пред съпругата на Елин Топузаков – Весела Тотева.

Досега певицата категорично отказва телевизионни участия, разочарована от клюките и интригите, изписани по неин адрес. Най-коментираният телевизионен таблоид показва Емилия в свръхемоционално интервю с най-добрата й приятелка, Весела Тотева.

С огнен цвят в косите и променена визия, звездата на поп-фолка се появи пред бременната в седмия месец футболна съпруга.

Пред изумения поглед на водещата, певицата заяви: Исках да съм по-различна.  Вдъхнових се от  „Великолепният век” и по специално от героинята Хюрем Султан. Коко и аз с удоволствие гледаме турския сериал по TV7”.

Весела и Емилия си спомнят щастливите и тъжните моменти, през които са преминали заедно и споделят плановете си за бъдещето. Фолк звездата е категорична: „Аз няма да си трия миналото – нито пък искам той да си изтрива неговото”! Въпреки това изпълнителката призна, че от миналото си би изтрила много хора.

Със сигурност Анелия не е една  от тях, стана ясно в разговора между двете приятелки. „Наистина се радвам, че вече всичко е наред между мен и Анелия. С нея сме в много добри отношения, просто повече ми харесва с черна коса. Тримата – Анелия, Коко и аз, седяхме на една маса и стана ясно, че няма какво да делим”.

„Не искам повече интриги!”– каза пред Весела Тотева Емилия, и в заключение се обърна към Николета Лозанова с думите: „Предаването ти е много американско”!

Интервюта на Емилия, както и много други сензационни разкрития от живота на звездите гледайте в най-коментирания телевизионен таблоид.

Поверително от NL, събота, 22:00, TV7

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2013 г.