Емилия коментира Коко Динев и бившия си съпруг по bTV (ВИДЕО)

Emilia – Neka govoriat – 1 chast

Emilia – Neka govoriat – 2 chast

Emilia – Neka govoriat – 3 chast

Емилия: “Нека говорят… има защо!”

Това бе отговорът на въпроса “Как би продължила изречението…”, отправен към чаровната певица от водещия Росен Петров в предаването “Нека говорят” в ефира на bTV.

Емилия бе специален гост в рубриката “Пожелахте да говори”, в която певицата отговори на някои от най-интересните въпроси, отправени към нея от зрителите на предаването. Оказа се, че първата песен, която 6-годишната Емилия запяла е “Лиляно моме”, а детската й мечта била да пожъне успехи в професионалния спорт, и по-специално в акробатиката.

Специалната изненада за певицата бе телевизионно мини интервю с родителите й, които споделиха, че се гордеят с дъщеря като нея. “Тя си остава нашето малко момиченце”, допълниха те. Милите думи разчувстваха Емилия, която сподели, че винаги ще се връща в Гълъбово с много умиление и обич, защото това е родния й град и там живеят родителите й.

Другата изненада за певицата бяха кадри от сватбата с бившия й съпруг Краси, които Емилия коментира така: “Не съжалявам за нищо в живота си, с него се разбирахме и обичахме много, но бяхме деца, разсъждавахме по детски. И до ден днешен се чуваме и се разбираме чудесно. Всъщност ние сме нямали лоши моменти… благодарна съм на Краси, че си останахме истински приятели, само уважение мога да изпитвам към него!”.

Разбира се, не беше пропусната и темата за Коко Динев – “Щом издържахме на всички перипетии и всички неща, които ни пречеха да бъдем заедно, да, виждам бъдеще в нашата връзка”. Малкия Иван Емилия вижда като “успял футболист, продаден в Манчестър Юнайтед, или Реал Мадрид” – това разбира се в кръга на шегата.

“Искам да възпитам сина си така, че да има уважение към хората и когато вижда че някой има талант, да не бърка личните качества с професионалните. Надявам се един ден българите да са като гърците – да стават прави и да имат уважение пред талантите, независимо дали са певци, или спортисти.”

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2010 г.