Емили Осмънт от „Хана Монтана“ пуска албум – виж Let’s Be Friends!

Звездата от Hannah Montana Emily Osment с нов сингъл!!!

Let’s Be Friends e от предстоящия албум Fight Or Flight, който ще излезе в интернет на 18 октомври 2010

Emily Osment ще издаде своя първи солов албум по интернет за Virgin Records на 18 октомври 2010. Дебютният албум на звездата, известна с ролята на Lilly Truscott от филма на Disney Channel, номиниран за наградата Emmy, „Хана Монтана”,  ще се казва ‘Fight Or Flight’, а първият сингъл от него е ‘Let’s Be Friends’. И всичко това тъкмо преди премиерата на супер чакания нов, 4-ти сезон на Hannah Montana!

Родена в семейство, луди по музиката (в това число и по-големият й брат, номинираният за Оскар актьор Haley Joel през март 1992), Emily се влюбва в музиката още като дете и много малка се научава да свири на пиано и китара, а малко след това започва да пише и песни. Тя е съавтор на целия материал в новия си албум. Emily е и много успешна актриса с роли във филми като Деца-шпиони 2, Деца-шпиони 3-D, Хана Монтана: Филмът и наскоро – Dadnapped.

Веднага след завършването на записите на дебютния си албум в Ел Ей с Nellee Hooper (Madonna, U2 и Massive Attack),  Emily тръгна на турне, за да представи предварително част от новия материал, както и да промотира краткия си албум ‘All The Right Wrongs’, който дебютира на #1 в Billboard Heatseeker Chart в края на миналата година и прекара в класацията общо 31 седмици.

Ето и какво казва самата Emily за новия сингъл: “’Let’s Be Friends’ е песен за онези, които искат да продължат напред. Какво е музиката, ако те кара да стоиш на едно място?  В момента се наслаждавам на новия си албум, тъкмо свършихме записите с Nellee Hooper, танцувам и пиша. Имам много планове за този албум и съм готова да покажа какво се случваше в главата ми толкова дълго. Бъдете готови! Нямам търпение да чуете албума ми!”

Emily Osment – Lets Be Friends (hd) (1080p)

http://www.officialemilyosment.com/

www.twitter.com/emilyosment

Коментари (2)

Публикувано в на 11 октомври 2010 г.