Емануела засне убийство в новия си клип – „Всичко се връща“ (ВИДЕО)

Емануела отмъщава смъртоносно на свое гадже

Емануела е щастлива с любимия си мъж, но в един момент се оказва, че всичко е лъжа и измама. Той дори има намерение да я убие и е наел поръчков убиец. Прозорливата изпълнителка усеща „накъде вървят нещата” и както сама пее „всичко се връща” някой ден. Тя плаща повече пари на наемния убиец, който вече е поръчан от мъжа й, за да остане жива и негова мишена вече да е любимият й. Килърите изпълняват поръчката безупречно и тя се „отървава” от гаджето си. За щастие това е само сюжетът на последния видеоклип „Всичко се връща” на звездата на Ара мюзик.

Освен с интересен сценарии, Емануела се отличава с ефектна прическа, която се подготвя няколко дни преди заснемането на видеоклипа „Всичко се връща”. Фризурата досега не е правена за никой в България и е специално изработена от ефектни дребни черни камъни, съединени със златни нишки.

„Всичко се връща” е поредната успешна песен на атрактивната Емануела, която успя за съвсем малко време да се наложи като едно от най-харесваните пролетни парчета. Разтърсваща балада на сексапилната брюнетка дава сериозна заявка за хит на годината, след като за 2009г. отново нейно парче грабна приза, а именно „Късам ти нервите” на Третите годишни награди на Фен ТВ.

Виж Емануела – „Всичко се връща“

Коментари (2)

Публикувано в на 16 април 2010 г.