Емануела възпя себе си – видео премиера и текст

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=xMstGbqPZhc

„Много раних и с много играх, но както с теб – с никой не бях”– разкрива душата си Емануела пред Джордан и го моли да й повярва, че той е единственият за нея.

Именно такъв любовен сюжет, осеян с много драматизъм и разбити сърца, се разиграва в най-новото дуетно видео на звездите на „Ара мюзик”.

В „Емануела” лирическата героиня се опитва по всякакъв начин да убеди своя любим, в лицето на Джордан, че въпреки „всички предишни” той е избраникът.

„Във видеоклипа аз си имам приятелка, а Емануела приятел. Тя обаче така ми завърта главата с мили думи, че накрая съм готов на всичко за нея” – разказва Джордан.

Всъщност сюжетът за видеото хрумва на Емануела. Тя го споделя с Николай Скерев, който успява да пресъздаде романтична любовна история, в която всеки може да открие себе си.

„Основни действащи лица, освен аз Джордан, са мои близки приятели – Таня и Стоян, които се справиха повече от страхотно с ролята си на прелъстени и изоставени” – допълва шеговито Емануела.

За локация на снимките изпълнителите избират един от най-елитните клубове в Пловдив – Secrets, както и къща на техен познат. Докато двете звезди сменяли тоалетите си се оказало, че в съседната кооперация се вири купон. Празнуващите толкова много развълнували Емануела и Джордан, че двамата решили да им направят серенада с едни от най-популярните си песни.

За стайлинга на звездите на „Ара мюзик” се погрижила Августина Маркова – Тути, която заложила на семпъл стил в черно и бяло, както и на модели от най-новата колекция на Moschino.

Гледайте „Емануела” само по Фен ТВ.

Текст:

Емануела, Емануела!

Джордан:
Бившите ти пият сами
и ми казаха те
да не вярвам в теб

Емануела:
В моето сърце никой не спря,
пуснах те теб – вярвай в това!

Закълни се в каквото поискам..
даваш ли ми всичко твое сега?
С целувките на всички предишни
само закълни се в любовта! (2)

Емануела, Емануела, Емануела, Емануела!

Джордан:
Раните си ближат от теб
всички мъже..
Лъжеш ли ме?

Емануела:
Много раних и с много играх,
но както с теб с никой не бях!

Закълни се в каквото поискам..
даваш ли ми всичко твое сега?
С целувките на всички предишни
само закълни се в любовта!

Коментари (1)

Публикувано в на 11 октомври 2012 г.