Емануела прощава пиянска изневяра

Емануела категорична: Никола обича само мен!

В предаването „Жените говорят” по TV7 Емануела призна след въпрос на водещите, че Никола обича само нея. Първите гости на неделното издание бяха едни от най-колоритните участници в първия сезон на риалити формата „Къртицата”.

Емануела, Велислава, Тошко и Тони разказаха за впечатленията си от своето участие и дадоха съвети на бъдещите участници.

Пред Жени и Мая фолк фурията Емануела отказа да сподели подробности около развода си. „Няма турчин в живота ми и не съм имала и заплашителни бележки”, побърза да опровергае спекулациите около личния си живот.

„Не ме интересува с кой спи Никола, защото той обича само мен!”, заяви убедено певицата, въпреки развода си и оправда изневярата на бившия си съпруг: „Жените в днешно време се предлагат като топъл хляб. Като се напие, нормално е да си потърси нещо”.

Емануела поздрави всичките си недоброжелатели с песента на Галена „Завиждайте”.

Пред Жени и Мая Велислава сподели: „Не съм станала звезда след шоуто” и продължи: „Хората започнаха да ме забелязват и получавам повече мъжко внимание”. Тя обаче отказа да говори за личния си живот и от суеверие не сподели какво ново се случва с нея в професионален план.

Симпатичният Тошко призна: „Съпругата ми е жената на живота ми” и разкри: „Очаквайте скоро първия ни наследник”. Той призна, че с удоволствие би влязъл отново в базата на „Къртицата”.

Емануела пък призна, че ѝ е интересно какво ще се случи в новия сезон, въпреки че не иска да участва отново.

Инфо: BLife

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 28 януари 2014 г.