Емануела е по-жива от всякога – отказва награда, не ще да пее! (видео) с онлайн видео и снимки

Емануела е по-жива от всякога – отказва награда, не ще да пее! (видео)

Емануела отказва половин награда за „най-добър албум”, натокана по последна мода на церемонията на „Нов фолк”

На церемонията на „Нов фолк” Емануела спечели наградата за „най-добър албум за 2010г.” за „Буря от емоции”, която беше поделена между нея и още една изпълнителка.

Това се случва за втори път, след като преди две години Емануела си раздели и наградата за „най-прогресиращ изпълнител”.

Звездата заяви категоричното си мнение, че не обича да си поделя призовете и след това отказа да изпълни тоталния си хит „Преди употреба, прочети листовката”.

„Аз искам много да благодаря за тази награда на „Нов фолк”, на мене ми върви винаги ми дават награди на „Нов фолк” да си ги деля с някой, този път е с тебе (Анелия – бел. ред.), предишният път е с Джена, но понеже аз не обичам такива неща, подарявам наградата на Маргарита Лозанова (редакторката на „Нов фолк” – бел- ред.), да си я занесе вкъщи, а на Анелия честитя наградата за Албум на годината. Много ти е хубав албумът Ани, дано да ти носи много успехи и да си винаги така лъчезарна, и благодаря на всички, които са тук тази вечер, забавлявайте се страшно много, това беше от мен, благодаря ви”.

Супер интересен модел обувки носеше топ изпълнителката на Ара мюзик на наградите. Дизайнерското бижу е поръчано специално за предстоящите снимки на видеоклипа й с турската мега звезда Сердар Ортач.

Видео от скандала:

Коментари (1)

Публикувано в на 24 март 2011 г.