Емануела – булка в бяло по голо бедро! /снимки, видео/

Емануела – най-накрая булка в бяло

Емануела най-накрая се видя като булка, облечена в бяло. Това се случи на третия от поредицата концерти от турнето на Фен ТВ, който се проведе във Велико Търново.

Атрактивната брюнетка отново демонстрира историята на тоалета си, като към всяка песен поднасяше за публиката и изненада с външния си вид и променяше нещо- хвърли булчинския букет, махна и воала, съблече и полата, накрая сложи корона.

Певицата продължава да носи булчински рокли на всеки концерт, като първо се появи с червена, последва черна, сега и така жадуваната бяла.

„Избрах червена за първия концерт, защото така са се женели прабългарите, черната за втория- защото това е най-актуалната модна тенденция, сега заложих на класическото бяло”, обяснява изпълнителката на мега хита „Крайна мярка”.

Многохилядната публика не спираше да окуражава звездата на Ара мюзик и припяваше всичките й песни. Провокативната красавица се радваше на одобрителни възгласи и подкани „още, още”.

Определено радостта на феновете от появата на хубавицата с изумрудените очи личеше и във Велико Търново, а интересната й визия допълнително нажежаваше атмосферата.

Видео от турнето на Фен ТВ в Търново:

Няколко часа по-късно – Емануела си търси нов мъж

Фолкзвездата Емануела вдигна хормоналното ниво на купонджиите в Night Flight. Певицата пристигна от Велико Търново, където няколко часа по-рано участва в концерта, част от турнето на Фен ТВ.

Тя излезе на сцената в клуба със същия сценичен костюм, като бе премахнала всички допълнителни акценти. Секси визията й провокира голяма част мъжете, а самата певица ги насърчи още в началото с репликата, че си търси мъж. С което още веднъж потвърди, че  планираната сватба с приятеля й Денис е провалена.

Ухажори не липсваха като някои от тях подариха на певицата огромни букети с рози.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 август 2011 г.