Емануела аут от АРА след хит с „пайнерския скорпион“ Крум

Хронологично Емануела пуска хит със звезда от Пайнер, после напуска Ара – но имат ли общо двете събития?

Напускането на Емануела вече е факт. Певицата лично призна в интервю, че напуска Ара Мюзик и се надява това да се случи по цивилизования начин – без скандали и препирни.

„В процес на прекратяване на договора си с Ара съм. Искам да се знае, че не си тръгвам заради Алисия, няма такова нещо! Не ме интересуват отношенията им с Алисия, нито нейното налагане“, отсече Емануела, като двете преди бяха най-добри приятелки.

Снахата на фамилия Диневи уточни конкретно причината за напускането си: „Нямам продукция, нямам песни. В тази фирма просто няма развитие. Продуцентът Виктор Касъмов не само не ми помага, но и ме спира“, обидена е Емануела.

Тя няколко пъти подчерта, че има огромно желание да се развива и да върви напред. Именно затова се е върнала по-рано на работа – още на втория месец след раждането на Димитър-младши. „Нямам детегледачка, гледам сама малкия, но въпреки това се върнах на работа и пак нищо не се случи!“, възропта Емануела в интервю за Signal.bg.

Пайнер?

На въпроса имала ли е вече преговори с конкурентната Пайнер, Емануела с половин уста отрече и заяви, че смята да се развива като самостоятелен изпълнител.

Емануела е поредната отлюспена от Ара Мюзик. През последните два месеца от компанията си тръгнаха Джина Стоева, Ивена, а сега и една от най-хитовите изпълнителки на фирмата – Емануела. Остана една Алисия.

Виж запис от интервюто –

Крум: Всичко сме си изяснили с Емануела, скандалите останаха в миналото

Крум от „Пайнер“ представи само преди два дни новия си музикален проект “Скорпион”, който за кратко време се превърна в хит. Песента предизвика истински фурор, а сред големите изненади бе участието на Емануела – дуетната му половинка, с която дълго време спазваха дистанция един от друг.

“Съвсем спонтанно стана това, че поканих Емануела да се включи”, разказва Крум в предаването “Звездно”, което отвежда зрителите на снимачната площадка на “Скорпион”. “Песента бе замислена като моя самостоятелна. Малко преди снимките, с Емануела имахме общо участие, а преди това 5 години не се бяхме виждали, не се бяхме чували. Сцената и музиката ни събра”, откровен е певецът. “Взаимна бе първата крачка на помирение. В момента, в който се изправихме пред публиката, всичко остана в миналото”, допълва още Крум.

Той е категоричен, че въпреки скандалите, в съвместните им песни има някаква магия и публиката усеща това. “Скорпион” е различна – по-бърза песен от предходната ни, но и в нея успяхме да вложим от душите си”, разкрива изпълнителят.

Автори на новия хит са композиторът Йорданчо Василковски-Оцко и текстописецът Росен Димитров – тандемът, който начерта звездния път както на Крум, така и на Емануела.

“Ние много бързо си изяснихме какво се е случило, защо имаше крах в отношенията ни. Разбира се, става въпрос за трети лица. Но мен ме е боляло – за да има такъв разрив, значи е имало голямо приятелство”, разкрива Крум. Така певецът решава да й предложи участие в предстоящата си песен.

“Стана първично, направих това, което усетих отвътре, последвах сърцето си”, допълва още изпълнителят. Така за една нощ Росен Димитров прави нов текст, който да пасне на характера и на двамата изпълнители.

В момента изпълнителите се радват на успеха на “Скорпион” и на изключителната реакция на феновете спрямо тяхната колаборация. Само за два дни видеоклипът калкулира над 200 000 гледания в социалните мрежи и дава сигурна заявка за хит.

Гледай видео запис от предаването –

По инфо на HotArena.net и Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 22 юни 2015 г.