Елтън Джон прибира милиони от Music Idol – преди това пее у нас

По-малко от месец до концерта на Елтън Джон в София!!!

Сър Елтън – в журито на американския Music Idol!!!

По-малко от месец остава до дългоочакваната дата 13 юни, когато столичният стадион „Локомотив” ще сбъдва мечти. Българската публика се готви да посрещне с много шум знаменития поп идол сър Елтън Джон на живо в София!

Сър Елтън ще пристигне в София на път от концерта си в Букурещ, за да продължи световното си турне под наслов „Rocket Man – The Greatest Hits Live”. Британският виртуозен пианист, който в края на март навърши завидните 63 години, и ненадминатият му бенд, с потвърденото участие на Дейви Джонстън (китара) и Найджъл Олсън (барабани), следват стриктно своя динамичен график с почти ежедневни концерти.

Музикантите споделят обаче, че се вълнуват най-много за онези участия, които, като това в България, ги срещат с публиката в дадена страна за първи път. И се радват да бъдат хедлайнери на подобен престижен музикален фестивал като „Арена Музика 2010”, чието девето издание ще бъде открито с концерта на Боб Дилън в зала 1 на НДК точно десет дни преди шоуто на сър Елтън в София.

Съвсем скоро ще бъдат известни подробностите околко гостуването на големите звезди и какви са техните най-любопитни капризи околко организацията на посрещането им на наша територия.

Не е тайна, че Елтън Джон е един от най-скъпо платените артисти на планетата. Добър пример за това е хонорарът, който американската телевизия FOX му предлага за участието му като жури в предстоящия десети сезон на „Music Idol” в САЩ. На бляскавото парти на списание „Тайм”, събрало преди седмица стоте най-влиятелни личности в света, Елтън и продуцентите на музикалното шоу са обсъждали сумата от над 22 млн. долара – такъв е хонорарът на напусналия „Music Idol” музикален съдия Саймън Коуъл, чието място Елтън Джон трябва да заеме в новия сезон на шоуто.

Дали числото 13 ще донесе късмет на сър Елтън Джон и неговия бенд, когато представянето им като световни музикални идоли ще бъде оценявано от страхотната българската публика, предстои да разберем съвсем скоро на столичния стадион „Локомотив”.

Верните фенове на артиста вече нетърпеливо поглеждат страницата на календара, където още преди месеци грижливо бе подчертано квадратчето с едно от най-любопитните събития за предстоящото горещо музикално лято.

Онези родни меломани, които до този момент не са се сдобили с билети за грандиозното шоу, разполагат само с няколко седмици да станат сигурна част от това безспорно незабравимо преживяване. Заветните пропуски, макар и в ограничени количества, са все още налични в мрежата на „Тикетпро” и неговите партньори на цени от 60 до 150 лв.

Elton John в American Idol 9 2010

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2010 г.