Елица Наумова ft. Siso „на ръба“ на гениалността – видео

Гледай Елица Наумова ft. Siso – На Ръба онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=cY3zyFSoD5E

Полуфиналистката в първия сезон на „Гласът на България” – Елица Наумова, която бе от отбора на Миро, представя третия си видео хит. Категорично можем да заявим, че изпълнителката се усъвършенства с всяка минута, а проектите й стават все по-смислени и стойностни.

Видеоклипът към песента „На ръба“ е проект, обвързан със Съюза на глухите в България, поради което съдържа жестомимичен превод и субтитри. Режисьор е Симеон Арабаджиев. Идеята е реализирана с подкрепата и помощта на Калин Диков, FILMWORKS, както и Община Троян. Припомняме, именно от китния планински град идва да ни зареди с хубави емоции певицата Елица Наумова.

Станислав Георгиев – Сисо е изпълнител от Бургас. Официален фейсбук: http://www.facebook.com/pages/Stanislav-Georgiev-sIsO-Official-Fan-Page/, където се представя така – „Още от малък пея и това е най-голямата ми страст. Където и да отида и каквото и да правя все някаква мелодия или песен ще са ми в главата. Занимавам се също така и с въртене на огън и хип-хоп танци…все още има на какво да се науча, но всичко с времето си : )“.

Премиерата на песента „На ръба“ донесе на България третото място в международния конкурс „Откритие“ Варна, в съревнование с 21 държави.

Видеото към най-новата й песен „На ръба” съдържа жестомимичен превод и субтитри.

„Създадох тази песен с мисия. Възможността да бъде разбрана от всички е едно послание, чрез което искаме да обединим хората въпреки различията им.”, споделя Елица.

„На ръба” е с много нежно, но и различно звучене. То идва от съчетанието на класически инструменти, като арфа и цигулки, с R&B елементи.

Музика: Елица Наумова и Станислав Георгиев (Сисо)
Текст: Елица Наумова
Аранжимент: Станислав Георгиев (Сисо) и Иван Бояджиев

Режисьор: Симеон Арабаджиев
Оператори: Генади Иванов и Ивайло Тотев
Монтаж: Симеон Арабаджиев
Превод жестомимика: Радка Стойкова
Продуцент: Елица Наумова

Текст:
Навсякъде около мен вали,
намирам себе си в очите ти…
дъждовни цветя и ти,
чувстваш ли кажи?
Движа се на пръсти и не знам,
мога ли да бъда там , да те обичам,
трябва да разбера!

На място
На ръба
Ще останеш ли до мен така?

На място
С теб дори да е високо,
ще прескоча!

пр: Нямам нужда от тишина, движа се на пръсти по ръба, знаеш мога да те нараня, и така е трудно да дишам… Нямам нужда от тишина, ела до мен да извикаш, знаеш мога да те нараня, губя се, а ти ме намираш.

– Сам
– Сама
– Там
– Така

/ИНТРО/

2к: Навсякъде около мен вали, виждам себе си в очите ти… Трябва да решиш – кажи ми ?

На място
На ръба
Ще останеш ли до мен така?

На място
С теб дори да е високо,
ще прескоча !

пр: Нямам нужда от тишина, движа се на пръсти по ръба, знаеш мога да те нараня, и така е трудно да дишам. Нямам нужда от тишина, ела до мен да извикаш, знаеш мога да те нараня, губя се, а ти ме намираш. – ИНТРO – Нямам нужда от тишина, движа се на пръсти по ръба, знаеш мога да те нараня, и така е трудно да дишам.

пр: Нямам нужда от тишина, движа се на пръсти по ръба, знаеш мога да те нараня, и така е трудно да дишам. Нямам нужда от тишина, ела до мен да извикаш, знаеш мога да те нараня, губя се, а ти ме намираш. (Х2)

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2013 г.