Ели Гигова в музикален рунд с топ-боксьора Детелин Далаклиев с онлайн видео и снимки

Ели Гигова в музикален рунд с топ-боксьора Детелин Далаклиев

Ели Гигова срещу Детелин Далаклиев на музикалния ринг

Интересна музикална комбинация в предпочианията на популярен спортен журналист и световен шампион по бокс ще предложи на зрителите на Фен ТВ предаването „Нарисувай се”. През уикенда, от 16.30 часа, ще гостуват Ели Гигова и Детелин Далаклиев.

В съботния следобед пред бялото платно с четка в ръка ще застане Ели Гигова. Водещата на „Спортна треска” по БНТ ще разкаже любопитни подробности от своя житейски и професионален път на фона на хитове от поп музиката в изпълнение на Джордж Майкъл, Мадона, Бионсе, Фърги и Васил Найденов.

Зрителите ще разберат защо Ели е любител на мъжки хобита като бързи коли и футбола и как балансира визията на елегантна млада дама с излъчването на щастливо влюбено момиче. Не е тайна, че възпитаничката на френски колеж събира много завистливи женски погледи, след като две години е заедно с един от най-желаните мъже у нас – Петко Димитров. Как оцелява връзката им под прожекторите на светския живот ще разберете в „Нарисувай се”.

В музикалния дуел Ели Гигова ще се изправи срещу Детелин Далаклиев. Чар и нежност срещу първия български световен шампион на боксовия ринг от 14 години насам.

Трудът, хъсът и класата, които донесоха титлата на Детелин и толкова радост и гордост на България, ще бъдат оставени на заден план за 30 минути. Той ще предложи като музикален поздрав за зрителите на Фен ТВ любопитна компилация от песни на 50 CENT, Енрике Иглесиас, Азис и Ванко, Ъпсурт и Тони Стораро.

Боксьорът ще захвърли ръкавиците и ще открехне завесата на личния си живот. Той ще разкаже за любимата до себе си – Петя, за предстоящата им сватба и всичко, което вълнува едно момче изкачило световния връх на 26 години.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2009 г.