Елеонора намери баща си в Биг Брадър (+видео)

Баща и дъщеря за първи път заедно; Антоний и Цанка – на стола на истината

1) Номинации

Снощи жените номинираха три семейства за изгонване от къщата на Big Brother family. Семейство Качанови са с девет точки, семейство Иванови – със шест точки и семейство Трифонови – с три точки. Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха велинградската двойка Давид и Елеонора.

Така, в понеделник битката ще бъде между патриархалното семейство на Христо и Корнелия и артистичното семейство на Пламен и Борислава. До елиминациите вота за гласуване е негативен. Зрителите гласуват за семейството, което искат да изгонят от къщата. Кое ще бъде то – постигналите съвършен синхрон поморийци или забавните, но и доста прикрити музиканти?

2) Баща и дъщеря за първи път заедно

Отговорът, който чакаме от понеделник, стана ясен снощи. Недялко Нанов влезе в тайната стая и там, заедно с Елеонора, отвори плика с резултата от ДНК теста. Елеонора прочете на глас заключението от експертизата. Недялко е биологичният баща на Елеонора с 99,9% вероятност.

Двамата прекараха един час заедно в тайната стая в разговори за драматичната истина. Елеонора зададе на баща си много въпроси, а Недялко разказа друга версия за историята на зачеването на Нора.

По неговите думи това се е случило в град Хисар, в дома на майката Теодора. Недялко призна, че Теодора е идвала при него, за да му съобщи за бременността си, както и, че той я е отпратил, защото не е имало какво друго да направи.

–       Когато тя дойде и ти каза, ти какво направи? – настояваше да знае Нора.

–       В този момент аз нямаше какво да направя. Мислех, че тя ще направи аборт, призна си Недялко.

Нанов разказа на дъщеря си за живота си, за братята й и поднесе своите извинения за постъпката от миналото.

–       Миналото е минало. Няма как да го промени. Ще приемеш ли моите извинения, за да продължим напред? – попита Недялко.

–       Как мислиш, че мога да ги приема толкова лесно? – отвърна Нора.

Малко след това красавицата също направи своето искрено признание:

–       Странно е, но някак излъчваш много добра енергия. Радвам се, че си тук, че имам възможност да те опозная.

След тези откровения двамата заедно – баща и дъщеря – влезнаха в общата къща при останалите. Нора представи баща си на съквартирантите, но не всички споделиха нейната радост и еуфория.

Някои стояха будни от любопитство, а други не можаха да затворят очи от нерви. За Христо, Павлин и Цон         чо възобновената семейна връзка дава предимство на велинградчаните в борбата за голямата награда.

–       Тоя е пандиз бе. Как ще ти е баща? Лъжат те! – говореше Павлин.

–       Аз не вярвам. Той не е човек, на когото може да се вярва, заключи Ицо.

–       Качанов шоу. Аз се махам, възмущаваше се треньорът Цончо.

Неверниците внимателно разгледаха резултатите от експертизата и зададоха въпросите си.

–       Зет ти харесва ли ти? – любопитстваше през смях гробаря.

3) Повече подробности за епизода на Big Brother family в петък вечер

В епизода на Big Brother family в петък вечер ще видим:

– Бурната реакция на съквартирантите от поредното спасяване на Качанови от зрителите. Съквартирантите не могат да проумеят как зрителите спасиха не безупречните Трифонови, а велинградското семейство с проблеми.

– Изтънченият вкус на фолк примадоната Борислава не съвпада с този на общата маса. Тя решава да не уважи трапезата със своето присъствие и да застане срещу новия ред в кухнята.

– Певицата Боби усеща, че в къщата не я харесват. Обидена и ядосана на останалите, че не й се кланят, а ядат от храната й, Боби се самоизолира и се дразни на мъжа си Пачо, че търси контакт с другите.

– Домакините Корнелия, Сашка и Ели не могат да преглътнат факта, че Боби окупира тяхното поле за изява – кухнята.

– Баща и дъщеря заедно за първи път. Реакцията на съквартирантите и как Веселин отказа „пандизчията” Недялко да спи в стаята му.

–  Павлин с тайна мисия. Как за 40 минути най-изпеченият тарикат в къщата успя да открадне изкуствените коси на Нора и Корнелия, 3 десни обувки на Ицо, 4 винта от тежестите на гирите на помориеца, както и да изкопчи от устата на съпругата си топли думи като „Обичам те”. Всичко това в името на общото благо – да върне обзавеждането в хола, което Big Brother отне, заради бойкота на седмичната мисия.

– Павлин и Веселин будят Елеонора – какви нестандартни инструменти намериха двамата, за да създават шум около леглото на спящата красавица.

4) „Big Brother – истината” с Антоний и Цанка

Тази неделя в изповедалнята сядат Антоний и Цанка Генчеви. Те са първото семейство от новите, което бъде подложено на детектора на лъжата.

Строителният импресарио Тони – брат на сестрите Бакалови, е оставил спомен в леглата на много жени. Наясно ли е неговата съпруга Цанка с великите му подвизи?

Двамата имат зад гърба си 20 години съвместен живот и са преживяли голяма трагедия. Как тя се е отразила на взаимоотношенията им? Въпроси за тежките и лоши моменти в една връзка, за самообвинения и подозрения, отговорите, на които, ще научим само в Big Brother – истината” в неделя, в 20:00 ч.

ВИДЕО:
Big Brother Family 13.05.10 (част 1)

Big Brother Family 13.05.10 (част 2)

Big Brother Family 13.05.10 (част 3)

Big Brother Family 13.05.10 (част 4)

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2010 г.