Елена Петрова си показва архива в „Запазено за жени“ по PRO.BG

Елена Петрова показва личния си архив тази събота в „Запазено за жени” по PRO.BG

Европеец ли е българският мъж според Милена Славова, Евгени Минчев и Димитър Ковачев – Фънки ще стане ясно в неделя в „Запазено на мъже”

Тази събота, 8 май, актрисата Елена Петрова ще гостува в студиото на „Запазено за жени” и ще покаже за първи път някои снимки от личния си архив.

Тя ще разкаже за детството си, за децата си и за съпруга си.

„Толкова много неща не съм споделяла на друго място”  – ще каже хубавата Елена в края на интервюто. Какво може да разплаче брюнетката и какво я е измъквало от емоционалното дъно – това са само част от откровенията на красавицата.

Освен нея в студиото ще бъде един от най-популярните енолози в България – Неда Проданова. Тя и сомелиерът Венци Любенов ще демонстрират как се дегустира вино и ще споделят за колко лева можем да пием добро вино в България.

Диана Алексиева ще разкаже на своите зрители и защо напоследък френските козметични хирурзи наричат силиконовите устни „български устни.”

В деня на победата, 9 май, „Запазено за мъже” ще търси отговор на въпроса европеец ли е българският мъж, а гости по темата ще бъдат Милена Славова и Евгени Минчев.

Една от най-нестандартните фигури в родния шоубизнес Димитър Ковачев – Фънки ще бъде специален гост на Елена във втората част на предаването.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2010 г.