Елена Петрова – актриса, жена и борец в „Преди обед“ по bTV

„Преди обед“, 26.10.2012 г.

„Заветите на България“ ще разлисти неразказани истории от историческата лента „Денят на владетелите“, която зрителите на bTV ще могат да гледат в събота, 27 октомври, от 23 часа. Как се играе хан Крум – ще ни разкаже големият Васил Михайлов, а режисьорът Владислав Икономов ще сподели как се работи с големите звезди на киното.

За какво се бори актрисата и жената Елена Петрова? Пред кого се изповядват българските звезди? Гримьорът Кирил Чалъков и стилистът на „Модерно“ Добромир Киряков ще споделят тайни от кухнята на шоубизнеса в България. Какви са последните вълнения на певицата Анелия преди юбилейния й концерт?

Мария Касимова ще ни срещне с нов герой в рубриката „Позитивните хора“. Ще видим разказа й за един ветеринарен лекар, който пише крими романи.

Стилистът на „Преди обед“ Антония Йорданова ще ни посъветва какво да наметнем върху раменете си и коя ще е връхната дреха, за която всички ще мечтаят.

Идва ли краят на плешивите мъже и що е то „жива коса“ ? Пластичният хирург д-р Михаил Скерлев за най-новите начини за справяне с проблема.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2012 г.