Елена от Биг Брадър бременна – Миро ли е бащата? с онлайн видео и снимки

Елена от Биг Брадър бременна – Миро ли е бащата?

Брюнетката, чиято история и до днес е в центъра на светските клюки, чака първото си дете.

Изненадващ развой в най-обсъждания любовен триъгълник в „Биг Брадър“ през последните 10 години претърпя най-известната тройка — Миро, хубавата Елена и фризьора — прелъстител Мъро.

От участието им в шоуто минаха 10 години, но феновете едва ли ще забравят случилото се.

Миро и Елена влязоха в къщата като семейна двойка, но фризьорът Мъро бе този, който ги раздели окончателно. Зрителите тогава направиха отхвърления Миро победител, а Елена дълго търпеше обиди и коментари заради избора на сърцето си. След края на формата двамата се разделиха и всеки пое по пътя си. А житейските им драми се оказаха изненадващо любопитни.

Елена стоеше далеч от светлините на прожекторите, но направи компромис като се върна в „Денсинг старс“. В танцовото риалити тя успя да изчисти имиджа си и от ненавистна персона, се превърна в една от любимките на публиката. Тя продължава да стои далеч от прожекторите, още повече, че очаква много специално събитие в личния си живот – Елена се задоми и в момента очаква първото си дете – от половинка, която не е показвана в риалити формати. Очаква се детето да се роди след три месеца.

По инфо на BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.