Елена и Димитър водят Dancing Stars 2, участниците – тайна!

Звездите за първи път ще се срещнат с партньорите си и журито в първия епизод на шоуто

Водещи на второто издание на Dancing Stars ще бъдат актрисата Елена Петрова и Димитър Павлов. Шоуто стартира на 27.09, неделя от 20.00 часа, като в първото издание ще станат ясни имената на участниците и тримата членове на журито. Тогава звездите, професионалните танцьори и членовете на журито ще се видят за първи път и ще получат първата си задача.

Dancing Stars 2 ще включва 22 живи предавания, като всяка събота в рамките на един час зрителите на bTV ще могат да подкрепят любимците си по време на елиминациите в шоуто, а в неделя, в продължение на два часа, звездите и професионалните танцьори ще трябва да се справят с изпълнение на задачите. Предаването ще се излъчва от Зимния дворец на спорта. Първите две издания ще бъдат специални, затова ще се излъчват само в неделя, а от 10 октомври – и в събота.

За разлика от първото издание на Dancing Stars, тази година няма да има риалити епизоди, които да следят живота на участниците извън шоуто. Акцентът ще бъде върху наученото от звездите на дансинга. Сред тях има изключително популярни личности от българската музикална сцена, ТВ водещи и актьори.

Вторият сезон ще заложи на танци извън строгата стилистика на калсическите и латино танците. Задачата за музикалния съпровод ще имат група Акага, които имат богат опит с подобни формати.

Регламентът остава същият, като линиите за гласуване ще бъдат отваряни по време на изпълнението на танците на всяка двойка. Тези от тях, които съберат най-нисък зрителски вот, ще трябва да се борят за зрителски гласове по време на елиминациите следващата събота. Оценката ще се оформя на бaзата на оценките на журито и зрителските гласове. В стартовия епизод специални гости ще бъдат балет Тодес. Битката за титлата “Крал и кралица на бала” ще приключи през месец декември.

На 27 септември стартира и официалният сайт на шоуто. На адрес www.dancingstars.btv.bg феновете на Dancing Stars ще могат да разберат повече за своите любимци, да разгледат ексклузивни видео и фото материали от най-горещите моменти в шоуто, както и да споделят своето мнение във форума.

Елена Петрова
Елена Петрова снима първата си роля в киното само на 15 години. Сред най-успешните й роли са тези в „Граница”, „Козият рог”, ‘Завръщане в Йерусалим”. На 18 години печели международната награда ‘Златния орел” за ролята на Мария. На театралната сцена прави силни роли в „Любовници”„Дванайсета нощ” и „Железния светилник”. Позната е и като водеща на „Попрок ритъм“ на Канал 1.

Димитър Павлов
Един от най-популярните радио и телевизионни водещи. Завършил НАТФИЗ, специалност „Публична реч“. Зад гърба си има предавания като „Десетте най”, „Това го знае всяко хлапе” две издания на „Форт Бояр”. Кариерата си започва като водещ на новинарска емисия по Евроком и водещ на сутрешен блок на Ретро радио.

За Dancing Stars
Предаването е по лиценз на световноизвестния формат на BBC Worldwide – Dancing With the Stars – и една от най-популярните и най-успешните шоупрограми в света, в която звезди от различни области се представят в необичайно за тях амплоа – да танцуват заедно с професионалисти. Шоуто има издания в повече от 30 държави по цял свят – от България до Белгия, от Италия до Индия и от Америка до Австралия. Оригиналната версия на Dancing Stars започва да се излъчва през 2004 г.

Клаудия Дансър, вицепрезидент в BBC за Европа, Близкия изток и Азия, сподели специално за второто българско издание на Dancing Stars: „Доволна съм, че bTV ще осъществят втори сезон на международния хит Dancing with the Stars. Това шоу е много повече от един формат, то е танцувален феномен и е идеалното предаване, което повдига настроението и забавлява зрителите в настоящия икономически климат. То обединява шоуто и блясъка със състезателната атмосфера на звездната битка за спечелването на титлата. Затова не е изненада, че миналата година шоуто беше обявено за най-популярното забавно шоу. Аз съм сигурна, че следващият сезон ще докаже отново това на зрителите на bTV”.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 септември 2009 г.