Елегантни и благотворителни: Tri-O-File, „Nowhere To Go“ (ВИДЕО)


Tri O Five представиха Nowhere To Go

Журналисти, приятели, фенове, музиканти, бизнесмени и политици присъстваха на премиерата в Sofia Live Club

Нова песен, клип и мейкинг към него представиха пред журналисти, приятели и фенове Tri O Five. Премиерата на видеото към Nowhere To Go се състоя на специален мини концерт в Sofia Live Club вчера.

Сред публиката бяха забелязани и много от колегите на музикантите, като Графа, Жоро Янев, Белослава и Живко Петров, Вяра Атова – AV, певицата Тони, Криста и Boyan и др., както и представители на бизнес и политическия елит.

Ексклузивната медийна премиера на клипа се състоя паралелно в най-голямата интернет видео платформа в България – Vbox7.com, където само в първите 10 часа видеото е гледано над 20 000 пъти.

Tri O Five подариха Nowhere To Go на инициативата И АЗ МОГА / I Can Too, в подкрепа на децата с увреждания. Клипът към песента популяризира краткия sms номер 1415 за набиране на средства за настоящата цел на организацията – създаване на център за деца с аутизъм. Всеки, който се чувства социално ангажиран, може да подкрепи каузата, като изпрати SMS на 14 15 и дари 1.20 лв. (с ДДС).

Nowhere To Go за пореден път ни потапя в уникалната смесица от фънк, денс, хаус, лаундж, фюжън и джаз на Тri-O-Five. Този път новата подправка е едно чисто ново Soul & R&B звучене –  препратка към предстоящия двоен албум на Тони, Десо, Илко и Майкъл, който се очаква съвсем скоро!

Сингълът Nowhere To Go вече е издаван от американския лейбъл Blockhead Recordings, предстои да излезе и лимитирана серия на винил с няколко негови ремикса.

На премиерата присъства и целият екип от професионалисти начело с режисьора Темелко Темелков, които безвъзмездно предоставиха труда си за заснемането на видеоклипа към Nowhere To Go – стилна черно-бяла импресия, уловила духа на лятото и морето в красивия крайморски комплекс Kaliakria Resort.

Nowhere To Go е четвъртият видеоклип на Тri-O-Five, след  стилните We Are One, Back To U и Let’s Start Over.

Снимка: Димитър Калиновски

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2010 г.