Ела по бански и гледай „Стръв 3D“ безплатно – покана от The Voice!

Предпремиера по бански на „Стръв 3D” с The Voice и Радио Витоша

Безплатен вход на филмовата предпремиера на 1 септември от 22 часа в София, Пловдив и Бургас за зрители по бански

Радио Витоша, Радио и Телевизия The Voice и Форум Филм подаряват незабравимо лятно преживяване на своите приятели.

На 1-ви септември, четвъртък, от 22 часа едновременно в градовете София, Пловдив и Бургас ще се състои ексклузивна предпремиера по бански на летния хорър филм „Стръв 3D”.

Трилърът е напрегнат разказ за група колежани на лятна почивка, които се озовават в езеро пълно с големи акули. Приятелите се борят отчаяно да избегнат акулите и да останат живи достатъчно дълго, за да се доберат до сушата. Във филма участват млади лица, познати предимно от телевизионния екран като Сара Пакстън („Супергеройски филм“, „Последната къща отляво“), Дъстин Милигън („90210“, „Плужекът“), Крис Кармак („Кварталът на богатите“), Джоел Дейвид Мур („Аватар“, „Брадвата“) и Катрин Макфий („Флиртология“). Режисьор на лентата е Дейвид Елис („Последен изход 2”, “Предизвестена смърт”).

Всеки, който се появи по бански на 1-ви септември в 22 часа в Cinema City в София и Пловдив и киносалон „Тракия“ в Бургас ще гледа филма напълно безплатно. Организаторите оставят на зрителите решението дали да дойдат по бански от вкъщи или да покажат хубав тен само на място. Всякакви плажни аксесоари са добре приети. Не бива да се забравя, че местата в салона са ограничени и първите по време ще бъдат първи по право да получат място в киносалона.

Само на 1-и септември гледайте преди всички по бански и без пари „Стръв 3D” благодарение на Радио Витоша, Радио и Телевизия The Voice и Форум Филм!

Коментари (0)

Публикувано в на 30 август 2011 г.