Екзотични и динамични: Балкански коне канят на клубно турне!

Обиколката, включваща 3 български града, ще се състои под надслов „Балкански коне и приятели“ и ще срещне публиката освен с музикантите от бандата, и с виртуозния кавал на Владимир Величков

След успеха на пролетната си обиколка, Балкански коне отново ще се срещнат с феновете си в София, Варна и Русе. Турнето, наречено „Балкански коне и приятели„, ще стартира на 14 октомври от София, с концерт в Sofia Live Club, където към Краси Желязков (българска фретлес и 8 струнна тамбура; акустична китара), Николай Иванов (клавишни, вокал, бамбукова флейта) и Петър Тодоров (кахон, перкусии) ще се присъедини виртуозният кавал на Владимир Величков.

Настоящата им музикална програма включва качествено нови композиции, преплитащи добре познатите и любими на публиката екзотични мелодии и динамични ритми.

Различен нюанс към тях ще добави гостът в обиколката, познат от работата си с много световно признати музиканти и оркестри като „Канарите“, Теодосий Спасов, Иво Папазов, Петър Ралчев, Георги Янев, Стоян Янкулов, Антони Дончев и много други.

Владимир Величков свири със собствен почерк и иновативни технически похвати, а

музицирането му е умела компилация от джаз, фюжън, етно и уникалния му личен стил.

Последният му проект, който е все още в работен стадий и се очаква да излезе в Лондон до края на годината, включва Nick Mason от Пинк Флойд, Matt Cooper от Incognito и поп и фолк певицата Десислава.

Трите дати от настоящото турне ще подгреят за голямото събитие, което ще се състои на 10 ноември 2010. Четвъртата дата ще отбележи 10-годишния юбилей на Балкански коне с голям концерт на групата, в който ще се включат множество гости, които засега остават тайна!

Станете част от пътя към кулминацията и заповядайте:

14 октомври Sofia Live Club, София
15 октомври Max Club, Русе
16 октомври Menthol, Варна

balkan horses band Kalajdzisko Oro

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.