Екстремно шофиране с холивудски звезди по Discovery Channel

Discоvery Channel показва холивудски роуд-филм

Холивудски звезди, шампиони от Формула 1 и Супербайк обединяват сили в новата поредица „Шофиране в екстремни условия”

На 21 май от 21:00 часа Discovery Channel ще покаже първи епизод от новата вълнуваща поредица „Шофиране в екстремни условия“. Един истински холивудски роуд-филм, който поставя на изпитание силите и способностите на звезди от световна величина.

В поредицата ще видим актьорите Том Харди, Хенри Кавил и Ейдриън Броуди, които обединяват сили със звездата на Формула 1 Мика Сало и световния шампион в категория Супербайк Нийл Ходжсън и поемат по най-екстремните пътища в света.

Отчасти пътепис, отчасти тест за издръжливост, отчасти филм за приятелството – всеки епизод проследява как звездните партньори пътуват по двама по най-трудните терени в най-суровото време от годината. В епизодите ще видим кадри от различни екстремни ситуации – от това да предпазиш колата да изгасне на температура от -50 градуса по Целзий на сибирско шосе до шофиране през дълбините на малайзийската джунгла в сезона на мусоните.

В първи епизод ще станем свидетели на пътуването на филмовата звезда Том Харди и пилота от Ф1 Мика Сало. Те ще тръгнат от Якутск, най-студеният град в света, до Оймякон, където температурите достигат до -70°С. Следващият епизод пък ще ни отведе до пустинята Такламакан в Китай, където температурите достигат над 50°С. Там сили с тежките атмосферни условия ще премерят холивудската звезда Хенри Кавил и шампионът в категория Супербайк Нийл Ходжсън.

Тези и още много други екстремни маршрути ще бъдат показани по Discovery Channel всеки вторник от 21:00 часа, с повторения от 02:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.