Екстра Нина се гмурна в MySpace, пуска нови клипове

Два нови клипа на песни от последния си албум „Мъжко момиче” ще представи в ефира Екстра Нина.

Избраните песни са дуетът й с босненеца Самир „Следа от пръстен” и соловия й хит „Шесто чувство”. Режисьор е Тенчо Янчев.

„Следа от пръстен” се очертава като добро попадение. От няколко радиостанции ми се обадиха да ми кажат, че са започнали да я пускат без да съм я издавала като сингъл. Оттам и слушателите са й обърнали внимание, което ме радва. Даже е влязла в топ 30 на седмичната класация на „Сигнал+”, обяснява Екстра Нина.

Клипът със Самир е заснет за два дни в Белград. От България пристигнал цял екип в сръбската столица, който се погрижил за визията и техническата част от работата.

Екстра Нина споделя, че „Следа от пръстен” е посоката, в която ще гледа занапред в музикално отношение.

„Повечето от песните в последния ми албум „Мъжко момиче” са с по-шлагерно звучене и това се харесва на повечето ми фенове. Няма да се откажа от експериментите, но искам и някаква мелодична линия, която да присъства във всички следващи мои проекти.”, добавя фолк звездата и разкрива, че няма да загърбва в никакъв случай сюжетните клипове, които са нейна слабост.

„Следа от пръстен” също ще бъде такъв. Освен двамата изпълнители в него ще видим и много от забележителностите на Белград.

Първо на екран ще се появи до седмица „Шесто чувство”, а отделно двата видеоклипа ще имат своята премиера освен в ефира на „Планета” и в новата Интернет територия на Екстра Нина.

След като официалният й сайт не спира да се развива, певицата е решила да се гмурне и в myspace. Специално за целта е направила подробна своя биография, качени са с перфектно качество снимки от последните й фотосесии, както и много от клиповете й.

„Това е само началото. На запад има изпълнители, тръгнали именно от myspace с любителски записи. Това е модерният начин за премиери, за сондиране на мнения на почитателите.

Мога да пускам демо на някоя нова песен, да чувам какво мислят и дали си заслужава да я реализирам цялостно. Много е удобно и разширява спектъра от възможности.”, доволно разяснява Екстра Нина.

Всички могат да я намерят на адрес: www.myspace.com/extraninamusic.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2008 г.