Екшън с ревниви даскалици в „Революция Z“

Готик кошмари и преследване в „Революция Z” – в четвъртък, вече от 20:00 часа, по bTV

В четвъртък, вече от 20:00 часа, в „Революция Z по bTV Ани ще се запознае с новите правила на новия си дом. Там я очакват както много радост и приятелство, така и неподозирани задължения.

Комерсиалната увереност на Мира ще се сблъска фронтално с творческите желания на Боби. На коя страна ще застанат рапърите и ще намери ли басистът мястото си в тяхната група? И най-важното, поне за Мира, кой ще получи така желаната титла , кой ще бъде звездата на групата?

Междувременно Тино и Лили ще бъдат поверени на грижите на чичо Пепи. А как ще ги изненада той – не само с неподозирана компания в дома им, но и с неочаквани разкрития за тайния си живот. Тино ще остане много доволен от развоя на събитията, но авторитарният гост в дома му няма да остави нещата така.

В учителската стая ще се разиграе истинска драма с участието не на една, а на две ревниви дами. Напрегнатата ситуация ще прерасне в истински екшън, в който ще има преследващи и преследвани. Цеков ще си спечели целувки и същевременно ще си навлече страшен гняв. Но дали той ще бъде истинският потърпевш и докъде ще доведе цялото фиаско ще стане ясно в четвъртък от 20:00 часа по bTV!

Тино ще се опита да помогне на Боби да се справи с проблема си. Това обаче ще предизвика не особено приятелска реакция в басиста. Конфликтът ще се задълбочи и в него ще се намеси мъдър съветник. В момент на взаимно откровение Савов ще подкрепи Тино със закон от физиката – законът, че всяко действие е по-добро от бездействието. Но и той самият ще последва предложението си…

Фипо ще продължи да лавира между двата лагера – и ще се чувство все по-виновен. Противно на убежденията си, барабанистът ще започне да си служи с все повече лъжи и то пред най-близките си хора. Угризенията на съвестта ще доведат притеснителния деветокластник до  един от най-страшните му готик преживявания. Как ще се справи с проблема зрителите на bTV ще видят в четвъртък от 20:00 часа в „Революция Z”.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 март 2013 г.