Екс-жената на Юксел Кадриев: Хващала съм го с друг мъж с онлайн видео и снимки

Екс-жената на Юксел Кадриев: Хващала съм го с друг мъж

Бившата съпруга на лицето на новините на bTV Юксел Кадриев – Бонка Георгиева призна пред столичния ежедневник „България днес“, че е заловила мъжа си в легло с друг мъж – „Юксел ми изневери, но не с жена“. Още преди това тя имала подозрения, че съпругът й не е хетеросексуален.

„Аз го знам, защото съм го видяла със собствените си очи. Аз съм тази, която си взе багажа. Тази, която 15 години защитава името му, която го накара да учи, която го направи човек. Която го измъкна от Евгени Минчев и Дим Дуков. Майка му ми звънеше и плачеше по телефона как трябва да му простя, защото всеки греши. Аз наистина му простих тогава. Всеки може да сгреши веднъж, но да направиш няколко пъти една и съща грешка…

Аз съм живяла с него и знам всичките му глупости, които е направил през този живот. Той никога не е вярвал в себе си, затова ги е правил. Никога не е помислял, че може да стане Юксел Кадриев – водещият от бтв. Никой не вярваше, освен аз“, продължава със скандалните разкрития Бонка.

Тя потвърди думите на Дуков, който в „Горещо“ посочи Юксел като свой любовник, когото в последствие преотстъпва на Евгени Минчев, пише BLife.

Досега обаче никой не се връзваше на „жълтите писания“. Ето че днес цялата истина излезе наяве, и то от устата на собствената му съпруга.

Евгени все още обича да си спомня на всеослушание как с Юксел са мачкали чаршафите.

Коментари (3)

Публикувано в на 12 септември 2011 г.