Екс-СКАТ-аджийката Калинка и Евгени Минчев рисуват по „Фен ТВ“

Депутат и Евгени Минчев откриват новия сезон на „Нарисувай се”

Музикалното предаване „Нарисувай се” започва своя нов сезон в ефира на Фен ТВ, с начален час 16.30 ч.

Първият гост, на 3 октомври, ще бъде Калина Крумова. Тя замени телевизионния ефир с депутатската банка, и така стана най-младият народен представител в 41-вото Народно събрание.

Тя е подготвила интересен музикален микс, в който се преплитат песни на Володя Стоянов, Енрике Иглесиас, Pussy Cat Dolls, Кали и Цеца Величкович.

„Това, което ги обединява е темата за любовта, и лични спомени. Със сина ми обичаме да слушаме силна музика и да танцуваме, за което се извинявам на съседите”, разказва депутатката от Атака. Зрителите на Фен ТВ ще научат и защо тя има нов прякор – „Мис Палачинка”, измислен от журналисти във всекидневник.

Евгени Минчев пък ще внесе колорит във второто издание на „Нарисувай се”, което ще се излъчи на 4 октомври, неделя.

Светският хроникьор споделя интересни истории от приятелството си с Галя и Миро, които са фаворити в музикалния му избор.

Безспорно най-интересния му избор е дуетното парче на Дарко и Джина Стоева „Аз и Ти”.

„Преди 4 години, докато търках наровете във варненския арест, я гледах тази песен и оттогава започна една по-тясна връзка между мен и поп-фолка. Започнах да харесвам този жанр именно заради тези двама изпълнители, както и техните колеги Азис, Алисия и Лили Иванова”, твърди Минчев.

Той разкрива още, че смята да напише продължение на автобиографията си, като се е спрял на атрактивното заглавие „Живот на педал”.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2009 г.