Екип на телевизия България 24 барабар с шефа напада журналист?

Истински екшън се е разиграл между Красимир Каракачанов и журналиста от Информационна агенция „npec.bg“ Тодор Стефанов на паркинга на Народното събрание, разказа пред медията самият журналист.

„Охранителите“ на Красимир Каракачанов от телевизия „България 24“ са нападнали топ репортера Тодор Стефанов. За неприятния инцидент съобщи потърпевшият пред агенция „npec.bg“.

„Искахме да разговаряме с Каракачанов. Бяхме възпрепятствани от „бодигардовете“ му, които започнаха да ме блъскат, а след това започнаха ругатни и заплахи, приканващи да се махаме веднага от централата на ВМРО. Казаха ни, че не знаем къде се намираме и нямаме място там“, разказа Тодор пред репортер на медията.

„Активно участие в патардията взе и самият директор на телевизията, който се нахвърли върху мен, крещейки: „Веднага го изгонете оттук“, разказва още журналистът, който е възмутен и от отношението на неговите колеги от телевизия „България 24“.

„Как може върху нас да се упражнява подобно насилие и да се отправят такива заплахи, а когато някой нападне екип на телевизията, цялата държава започва да се занимава с казуса? А и колегата ни Иво Димитров, който видя целия екшън, не направи нищо“, заяви още Стефанов пред „npec.bg“.

Инфо: Агенция Прес.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 16 декември 2017 г.