Eddie Halliwell – един от най-добрите на планетата пуска в „Ялта“


Eddie! Eddie! Eddie! Ще се чува на 5 ноември в Yalta Club

С три последователни класирания на 20 място в конкурса на Dj Mag Top 100 DJs и първият (и единствен) човек, който е коронован цели два пъти от списание Mixmag за диджей на годината. Eddie Halliwell сега се бори за завидното признание “The greatest dj of all time” на списание Mixmag. Многобройните му награди и световно признание го правят един от най – интересните диджеи в наши дни. Съвсем естествено, той привлече и вниманието на Yalta, за това клубът с гордост ти представя следващия си гост:

Още през 2007 година Tiesto го определя като „легенда” и дава подкрепата си за него в престижната класация на списание Dj Mag. Тогава Eddie достига 16 място! Неговото тек транс звучене е едно от най – често чуваните на остров Ibiza. Той пуска в Cream Amnesia и работи върху небезисвестната компилация “Cream Ibiza”. Шоуто на Halliwell в “Weekend live Essential Mix” по Radio One има номинация за наградата Best Radio Show на Dj Mag. А преди няколкото години клубът, за когото диджеят работи – Goodgreef , става номер 1 на списание Mixmag.  Заслугата за престижната награда много хора отдават на Eddie.

Заслужава си да бъдат споменати и някои от най – впечатляващите му гигове в последно време като Skol Beat Festival (Brazil), Ultra Music Festival (Miami) Creamfields (UK) Trance Energy (Holland) и много други. Подкастът на Halliwell „Fire it up”, както и неговото световно радио шоу, носещо същото заглавие, разкриват артиста в действие – с най – добрите моменти от неговите изпълнения.

Еddie е един от най – младите в лигата на великите в електронната музика, това се дължи на невероятните му технически умения, вдъхновяващо сценично присъствие и учудващата способност да усеща настроенията на своята публика.

На 5 ноември, заедно с Juan Alvarez и Valdy те отговарят за твоето настроение. А единственото, което със сигурност може да очакваме е един „спиращ сърцето” сет.

Eddie Halliwell @ Cream, Amnesia 190810

http://www.eddiehalliwell.com/

http://www.myspace.com/eddiehalliwell

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.