Ебру Йозкан, Дилара от Твоят мой живот – Коя е тя? с онлайн видео и снимки

Ебру Йозкан, Дилара от Твоят мой живот – Коя е тя?

Без невероятната игра на Ебру Йозкан в ролята на Дилара, едва ли „Твоят мой живот“ щеше да има същия заряд. Актрисата и екранната й героиня дори се припокриват в някои отношения – стил, елегантност, маниери. Сред колегите си е известна като перфекционист и педантик, талантът й е без съмнения. Това се вижда и на екран – въпреки че образът й в „Твоят мой живот“ е силно отрицателен, той е изключително магнетичен.

Ебру Йозкан е родена през 1978 г. в Истанбул. Има брат и сестра, които са доста по-големи от нея и вече били семейни, когато тя се ражда. Родителите на Ебру обаче решили да се преместят в село в Кападокия, където да отгледат най- малкото си дете.

Детството на актрисата е много самотно. Когато става студентка, всичко се променя. Веднага след като завършва университета в Анкара, Ебру Йозкан започва първо плахи, а след това доста по-смели опити като модел. Именно с това поприще става известна. Първата си роля изиграва в хорър „Една зимна приказва в къщата на ужасите“.

Актрисата е имала бурни любовни връзки със свои колеги. Но вече е улегнала семейна жена. Миналата година тя се венча за дългогодишния си партньор – Ертан Сабан. Македонецът, който емигрира в Турция, също е актьор и се радва на не малка слава. Част е от екипа на „Долината на вълците“ и „Сбогом, Румелия“.

Инфо: агенция Стандарт нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 10 февруари 2017 г.