Джуджи, Златка и Патрашкова пеят по Нова!

Рафи, Любен Дилов-син и Богдан Томов с карикатури в „Какво искат жените”

Рафи оприличава Джуджи, Златка и Кристина Патрашкова на Тризначките

Богдан Томов подарява кифли на водещите

В женското царство на „Какво искат жените” тази събота ще влезе мъжкото трио Рафи, Любен Дилов-син и Богдан Томов.

Вместо с питие обаче, тримата ще бъдат посрещнати с въпрос – „Какво не харесвате в нас?”. Точно в този момент ще настъпят и откровенията – Рафи ще оприличи трите домакини на Тризначките, а големият хит ще дойде от музиканта в компанията – Богдан Томов ще подари на дамите кифли, с което обаче ще си навлече нечие недоволство. Чувството му за хумор ще остане неразбрано, но за сметка на това с фотоапарата ще постигне пълно разбирателство – именно той ще влезе в ролята на фотографа на вечерта.

Носят ли Джуджи, Златка и Кристина X Factor в себе си – това ще провери Рафи, който ще спретне такава програма на водещите, че и трите ще трябва да подскачат, да танцуват, да пеят и да се чувстват като на кастинг за мащабно музикално шоу. Златка ще отправи и конкретно предложение към Любен Дилов – да напише книга „Какво искат жените“. Той обаче ще и откаже с думите: „не искам да познавам жените, те самите най-добре се познават“.

Какво още ще разберем на масата – има ли си Рафи приятелка, как Богдан Томов ще ни върне във времето на Златния Орфей 1985 г. и какво Любен Дилов-син не харесва в жените. Тримата ще пишат есе и ще видят своите карикатури.

Кой от тях обаче ще стане носител на титлата „Жените искат теб”, ще разберем тази събота, 18 май, от 12.00 ч. по Нова ТВ.

„Какво искат жените” – 18 май, 12.00 ч. по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.