Джорджиа само по брокат в техно чалга „Не ми e съдба“

Джорджиа захвърля дрехи и задръжки

Красавицата си партнира с плеймейтка и две моделки в арт видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lcaVixT1Hfg

Джорджиа със сигурност ще провокира пуританите с новото си видео „Не ми e съдба”, в което залага на нестандартни визии. Клипът на младата изпълнителка на Diapason Records се върти в ефира на Фен ТВ.

Актуалното парче на красивата пловдивчанка е по музика на Maze и аранжимент на Димитър Колев. Текстът е дело на самата певица, която признава, че разказаната история е автобиографична и отразява доста аспекти от нейния живот.

Тъй като парчето има денс звучене, Джорджиа решила да експериментира и с по-нетрадиционно видео. За реализацията му тя работила с фотографа Ивомир Пешев и Станислав Савов. Атрактивните визии, които съчетават готик и етно елементи са по идея на самата изпълнителка. В част от кадрите тя позира само по брокат. Гримът е дело на Аделина Цанева, а косите – на Анна Илиева.

Певицата не крие, че няма търпение да чуе реакциите на публиката за проекта „Не ми е съдба”. „Надявам се да допадне на хората, въпреки че е доста различно от това, което са свикнали да гледат. Някои сигурно ще го определят като скандално. Всъщност идеята ми беше да направим нещо новаторско и да се разкрия в една съвсем различна светлина.”, сподели атрактивната брюнетка. „Целяхме да предадем цялата емоция, която носи текстът, чрез повече близки кадри и най-вече да се акцентира върху мимиките на лицето и различни жестове. Дано да сме се справили и да се хареса на аудиторията!”, допълни още тя.

Освен Джорджиа във видеото участват още три красиви дами. Две от тях – Надежда Ламбрева и Теди Цветанова – са професионални модели. Особено атрактивно е присъствието на плеймейтката Гентиана Халити.

 

Коментари (0)

Публикувано в на 28 март 2013 г.