Джордж Майкъл страда по бившия си мъж на концерт в Прага

Джордж Майкъл не може да прежали гаджето си

Джордж Майкъл призна, че се е разделил с дългогодишния си партньор Кени Гос. В понеделник вечер на 22 август по време на концерт в Чехия певецът сам сподели тайната, която грижливо пазеше. Информацията за разпадналата се връзка между Джордж и Кени се появи още преди пет месеца, но звездата упорито отричаше.

Изпълнителят на хита The Faith открехна сърцето си пред феновете на концерта в Прага. Той разказа, че двамата с Кени не са заедно от 2 години, но той трудно преживял раздялата.

„Време е да бъда честен – заяви Майкъл пред събралата се публика. – Аз и Кени не живеем заедно близо две години и половина. Любовният ми живот е доста турбулентен.“

После обяви, че посвещава новото си парче Where I Hope You Are на бившия си с коментара: “Този мъж ми донесе много радост, но и много болка“.

„Тази история за раздялата между мен и Кени е пълна глупост – каза още певецът. – Не й вярвайте. Ние имахме нашите си проблеми, но… аз го обичам много.“

По време на шоуто Майкъл отдаде почит и на починалата твърде рано Ейми Уайнхаус, като сподели, че тя била единствената британска певица в 30-годишната му музикалан кариера, на която се възхищавал.

На 22 август в Прага бе първата спирка от турнето на Джордж Symphonica.

Инфо: Агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 24 август 2011 г.